VIDEO Islamizare prin migrare - ce urmaresc, de fapt, unii migranti care iau cu asalt Europa. "Jur pe Allah ca doar pentru acest tel am venit aici"

VIDEO Islamizare prin migrare - ce urmaresc, de fapt, unii migranti care iau cu asalt Europa.

Acest gen de afirmatii alimenteaza puternic temerile legate de valul de refugiati care a lovit in acest an Europa si care a dus la disensiuni puternice intre statele membre UE, unele nefiind de acord cu politica usilor deschise promovata de cancelarul german, Angela Merkel.

acum 72 luni (22 Dec 2015)

Telul sau a fost si ramane cu totul altul: "islamizarea" Europei prin convertirea cetatenilor ei la islam. Barbatul se declara oricand gata "sa-si vanda tara" si "chiar parintii" pentru a atinge "paradisul", convertind europeni la islam, care, la randul lor, ii vor "islamiza" pe altii. Conceptul de "Hijrah" sau "jihad prin emigrare", noteaza infowars.com, se refera la raspandirea islamului pe noi teritorii, la aceasta idee facandu-se referire inclusiv in Coran. Intr-un discurs rostit la moscheea Al-Aqsa din Ierusalim, imamul Sheikh Muhammad Ayed a afirmat ca "Europa a devenit batrana si decrepita si are nevoie de o revigorare umana", indemnandu-i pe migrantii musulmani sa aiba copii cu cetateni europeni, dupa care sa le "cucereasca tarile". Acest gen de afirmatii alimenteaza puternic temerile legate de valul de refugiati care a lovit in acest an Europa si care a dus la disensiuni puternice intre statele membre UE, unele nefiind de acord cu politica usilor deschise promovata de cancelarul german, Angela Merkel. Organizatia Internationala pentru Migratii a anuntat marti ca numarul refugiatilor care au ajuns anul acesta in Europa a depasit pragul de un milion, ajungand, potrivit datelor inregistrate pana la 21 decembrie, la 1.005.504. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro