VIDEO Ion Creanga, ilustrat pe tablete intr-o aplicatie de povesti romanesti

VIDEO Ion Creanga, ilustrat pe tablete intr-o aplicatie de povesti romanesti

Daca la inceput erau transmise prin viu grai, mai apoi au fost citite din paginile cartilor, urmand ca in ultimii ani sa le ascultam inregistrate pe viniluri, casete sau CD-uri, a venit vremea aplicatiilor sa preia sarcina extrem de importanta de a provoca imaginatia nemarginita a copiilor.", spun cei de la Povesti Romanesti.

acum 83 luni (13 Jan 2015)

Povesti Romanesti este o aplicatie dedicata tabletelor produse de Apple. Aplicatia este gratuita si se poate descarca de aici.

"Credem ca povestile bune trebuie duse mai departe, indiferent de mediul folosit. Daca la inceput erau transmise prin viu grai, mai apoi au fost citite din paginile cartilor, urmand ca in ultimii ani sa le ascultam inregistrate pe viniluri, casete sau CD-uri, a venit vremea aplicatiilor sa preia sarcina extrem de importanta de a provoca imaginatia nemarginita a copiilor.", spun cei de la Povesti Romanesti.

Personajele lui Creanga sunt animate haios, iar vocile sunt interpretate de actori profesionisti. Aplicatia a fost creata de timisorenii de la X3 Media, care promit ca vor mai aduce mai multe istorisiri populare pentru ca parintii si copiii sa poata petrece timp impreuna pe tableta ascultand povesti.

Puteti vedea video-ul de prezentare al primei povesti din aplicatie in videoclipul de mai jos. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro