VIDEO Iohannis, tradat din interior. Deputatul Andreea Vass, la mitingul ACL de la Cluj: "Votati Victor Ponta"

VIDEO Iohannis, tradat din interior. Deputatul Andreea Vass, la mitingul ACL de la Cluj:

Videocredit: voceatransilvaniei.ro Va recomandam si Pantofarul care i-a facut presedintelui Basescu o pereche de pantofi a fost vizitat de deputatele Claudia Boghicevici si Andreea Paul Vass VIDEO Deputatul Andreea Paul, despre bugetul Primariei Negresti Oas: "2, 5 milioane lei pentru spectacole doar pentru a castiga voturi in fata osenilor" VIDEO Vasile Blaga si Andreea Paul Vass au fost la o nunta in Maramures.

acum 75 luni (28 Oct 2014)

Gafa de proportii a deputatului Andreea Paul Vass la mitingul electoral ACL desfasurat sambata, la Cluj Napoca.

"Pariez pe Iohannis, pariez pe decenta, pariez pe respect, pariez pe educatie. Votati Victor Ponta si sapte zile sa le spunem romanilor sa iasa cu totii la vot!

La scurt timp dupa aceasta postare deputatul Andreea Paul Vass a replicat, pe pagina ei de socializare, ca ea nu i-a indemnat pe sustinatorii lui Klaus Iohannis sa voteze cu Victor Ponta si a dat vina pe microfon. Din pacate, nu se aude totul pentru ca am miscat microfonul si 'NU' a fost rostit, se pare, la distanta de microfon. Nu am cum sa-l sustin pe Victor Ponta, omul care a betonat Romania in coruptie si in mediocritate. Cred ca Iohannis are profesionalismul si forta de a demola imperiul de coruptie pe care se construieste omul politic Ponta si PSD", a scris Andreea Paul pe pagina personala de facebook.

Victor Ponta a profitat de gafa si a dat share acestui filmulet pe pagina personala de Facebook, cu un comentariu scurt: "Multumesc, dar NU!". Andreea Paul Vass, la mitingul ACL de la Cluj: "Votati Victor Ponta!

Videocredit: voceatransilvaniei.ro Va recomandam si Pantofarul care i-a facut presedintelui Basescu o pereche de pantofi a fost vizitat de deputatele Claudia Boghicevici si Andreea Paul Vass

VIDEO Deputatul Andreea Paul, despre bugetul Primariei Negresti Oas: "2, 5 milioane lei pentru spectacole doar pentru a castiga voturi in fata osenilor"

VIDEO Vasile Blaga si Andreea Paul Vass au fost la o nunta in Maramures. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro