VIDEO Iohannis s-a filmat inconjurat de copii. Presedintele a tinut o lectie de programare dupa modelul lui Obama

VIDEO Iohannis s-a filmat inconjurat de copii. Presedintele a tinut o lectie de programare dupa modelul lui Obama

Premierul Dacian Ciolos a fost protagonistul unui moment emotionant in cadrul paradei militare de 1 Decembrie din Piata Constitutiei, cand a stat de vorba cu militarii raniti in teatrele de operatiune, dar si cu vaduvele de razboi.

acum 100 luni (4 Dec 2015)

Presedintele Klaus Iohannis, sustine campania Hour of Code 2015, cel mai mare eveniment de educatie din lume. In acest sens, Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri, la Palatul Cotroceni, alaturi de un grup de 23 de copii, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, la o ora de programare.

"Prin organizarea acestui eveniment si sustinerea campaniei Hour of Code 2015, Presedintele Romaniei doreste sa readuca in atentia opiniei publice importanta competentelor digitale si a investitiei in dezvoltarea abilitatilor de programare ale copiilor, dar si ale adultilor, in procesul de invatare pe tot parcursul vietii.

Klaus Iohannis a revenit la meseria sa de profesor timp de o ora

Si presedintele american Barack Obama s-a alaturat programului House of Code si a fost gazda mai multor copii la Casa Alba. Barack Obama s-a alaturat programului House of Code

Hour of Code Romania este un eveniment organizat de Asociatia ADFABER, care, in 2014, a reusit sa implice peste 400.000 de romani in activitati de programare.

Premierul Dacian Ciolos a fost protagonistul unui moment emotionant in cadrul paradei militare de 1 Decembrie din Piata Constitutiei, cand a stat de vorba cu militarii raniti in teatrele de operatiune, dar si cu vaduvele de razboi. Premierul a consolat si imbarbatat un copil al carui tata a murit, in urma cu cativa ani, intr-unul dintre teatrele de operatiuni externe la care a participat Armata Romana, filmuletul devenind viral pe Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro