VIDEO - Interventia in forta a trupelor speciale franceze. Fratii Kouachi si teroristul de la magazinul evreiesc AU FOST UCISI. Ostaticii, eliberati; patru sunt in stare grava. Statul Islamic A REVENDICAT atacul de la Charlie Hebdo

UPDATE 19:45 - Mai multi politisti au fost raniti in interventia la magazinul evreiesc din Paris unde avea loc o luare de ostatici, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate franceze, citate de CNN. UPDATE 19:33 - Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si presupusul ucigas al politistei omorate in zona Montrouge din Paris, a fost neutralizat in asatul fortelor de elita franceze, iar patru ostatici sunt in stare grava, anunta surse citate de presa franceza. Luare de ostatici la Montpellier UPDATE 19:11 Cel putin patru ostatici au fost ucisi in cursul interventiei fortelor de ordine in magazinul evreisc din Paris, anunta politia franceza, citata de Reuters. UPDATE 17:13 Jurnalistii de la Paris incep sa faca legatura intre atacul de miercuri si luarea de ostatici de vineri de la Paris. UPDATE 17:10 Presa din Algeria sustine ca serviciile de informatii algeriene ar fi avertizat autoritatile competente de la Paris, pe 5 ianuarie, despre atentatul care ar fi urmat sa aiba loc la revista de satira Charlie Hebdo. UPDATE 14:35 S-au tras focuri de arma in nord-estul Parisului, informeaza Europe 1 UPDATE 14:34 Politia a blocat total Porte de Vincennes UPDATE 14:33 RTL sustine ca in aceste momente are loc o noua luare de ostatici intr-o bacanie dintr-un cartier evreiesc din Paris.

acum 113 luni (10 Jan 2015)

UPDATE 20:50 - Chérif Kouachi, unul dintre autorii atacului comis la sediul revistei Charlie Hebdo, a sunat la postul BFMTV inainte de a muri si a declarat ca facea parte din organizatia terorista Al-Qaida in Peninsula Arabia.

UPDATE 20:16 - Un complice al autorului luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris, cel mai probabil islamista Hayat Boumeddiene, a reusit sa fuga in timpul interventiei politiei, afirma surse citate de CNN.

UPDATE 19:45 - Mai multi politisti au fost raniti in interventia la magazinul evreiesc din Paris unde avea loc o luare de ostatici, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate franceze, citate de CNN.

UPDATE 19:33 - Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si presupusul ucigas al politistei omorate in zona Montrouge din Paris, a fost neutralizat in asatul fortelor de elita franceze, iar patru ostatici sunt in stare grava, anunta surse citate de presa franceza.

Amedy Coulibaly, un islamist in varsta de 32 de ani, a fost omorat in interventia fortelor de ordine la un magazin evreiesc din zona Vincennes (la periferia Parisului). Cel putin patru ostatici au fost grav raniti in interventia fortelor de ordine, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate franceze.

Fortele de ordine au lansat atacul la magazinul de produse evreiesti in acelati timp cu interventia impotriva fratilor Cherif si Said Kouachi, care detineau un ostatic la o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goële. Fratii Kouachi, considerati autorii atacului de la redactia publicatiei satirice Charlie Hebdo, au fost omorati in interventia fortelor de ordine. Luare de ostatici la Montpellier

UPDATE 19:11 Cel putin patru ostatici au fost ucisi in cursul interventiei fortelor de ordine in magazinul evreisc din Paris, anunta politia franceza, citata de Reuters. Nu se stie cu certitudine daca ostaticii au fost omorati de terorist sau de fortele de ordine. Autorul luarii ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro