VIDEO. Internautii au creat un trailer HORORR pentru serialul Friends

Un trailer horror al serialului de comedie Friends, creat de WorldWideInterweb, a ajuns viral pe relele de socializare. In noul trailer Monica, interpretata de Courtney Cox, recunoaste ca "a facut ceva incredibil in aceasta noapte", in timp ce Ross, jucat de David Schwimmer, este confruntat de seful sau in legatura cu iesirile sale violente din ultimul timp.

acum 86 luni (14 Sep 2015)

Un trailer horror al serialului de comedie Friends, creat de WorldWideInterweb, a ajuns viral pe relele de socializare.

In noul trailer Monica, interpretata de Courtney Cox, recunoaste ca "a facut ceva incredibil in aceasta noapte", in timp ce Ross, jucat de David Schwimmer, este confruntat de seful sau in legatura cu iesirile sale violente din ultimul timp.

Intr-o alta scena il vedem pe Joey, care a prins viata prin actorul Matt Leblanc, in timp ce se ascunde sub plapuma de teama, iar personajul interpretat de Jennifer Aniston, Rachel, primeste o veste foarte proasta la telefon.

Cei care au urmarit acest serial vor recunoaste scenele din trailer si nu vor avea alta alternativa decat sa recunoasca faptul ca in alb negru, scoase din context si cu un anumit tip de muzica, pentru necunoscatori, "Dead Friends" ar putea fi un film real.

Sursa: Youtube/ Beverley Loria

Friends este un sitcom american creat de David Crane si Marta Kauffman, care a fost difuzat pe postul american NBC din 22 septembrie 1994 pana pe 6 mai 2004. Serialul se concentreaza asupra vietilor unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York: Rachel Green, Monica Geller, Ross Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay si Chandler Bing. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro