VIDEO Incident armat intr-o scoala din SUA. Cel putin cinci persoane ucise, inclusiv atacatorul

Incidentul armat a avut loc marti intr-o scoala primara situata in localitatea Rancho Tehama, in apropiere de Red Bluff, la 150 de kilometri nord-vest de Sacramento.

acum 79 luni (15 Nov 2017)

Cel putin cinci persoane au fost ucise in urma unui incident armat produs marti intr-o scoala primara situata in nordul statului american California, anunta autoritatile, precizand ca autorul atacului este si el mort.

Bilantul actual este de cinci morti.

Incidentul armat a avut loc marti intr-o scoala primara situata in localitatea Rancho Tehama, in apropiere de Red Bluff, la 150 de kilometri nord-vest de Sacramento. Printre persoanele decedate se numara autorul atacului, impuscat mortal in schimbul de focuri cu agentii de politie.

Anchetatorii suspecteaza ca este vorba de o disputa familiala inceputa intr-o casa, care ulterior a degenerat in atacul armat din scoala.

Institutia de invatamant a fost evacuata in urma incidentului armat. "Am mobilizat aproximativ 100 de agenti de politie la scoala din Rancho Tehama", a precizat Johnston, citat de cotidianul Los Angeles Times.

Conform postului tv Fox5SanDiego, un copil de sase ani care are doua plagi provocate prin impuscare a fost transportat cu elicopterul la spital. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro