VIDEO Incendiu la bordul unei nave de razboi. Vaporul fusese construit acum 30 de ani

Grupele de vitalitate ale navei, ale portului militar Constanta, au actionat in conformitate cu procedurile de operare in vigoare. La bordul navei erau militarii care se afla in serviciul de permanenta, 24 de ore, si si-au desfasurat activitatea cu rigoarea militara care ne caracterizeaza.

acum 78 luni (30 Oct 2017)

UPDATE 21,00 Nava la bordul careia a izbucnit incendiul este dragorul maritim 24 "Locotenent Remus Lepri", intrat in dotarea Armatei Romane in anul 1986. Grupele de vitalitate ale navei, ale portului militar Constanta, au actionat in conformitate cu procedurile de operare in vigoare. S-a apelat pentru sprijin si pentru rapiditate, prin 112, la ISU Dobrogea, care au venit cu promptitudine si ne-au ajutat. Evaluam situatia si urmarile pentru a vedea exact care sunt pasii urmatori. Nu sunt victime, nu sunt, pana in momentul de fata, nici oameni raniti sau intoxicati cu fum. O sa cercetam si o sa vedem exact din ce cauza a izbucnit incendiul respectiv. La bordul navei erau militarii care se afla in serviciul de permanenta, 24 de ore, si si-au desfasurat activitatea cu rigoarea militara care ne caracterizeaza. Munitia si armamentul din zona respectiva au fost evacuate de urgenta pe dana militara. Sunt 24 militari pe unitate", a declarat comandorul Mihai Panait, seful de stat major al Comandamentului Flotei Maritime.

Un incendiu a izbucnit, luni seara, la bordul unei nave militare romanesti care se afla ancorata in portul militar Constanta. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro