VIDEO Incendiu devastator la o fabrica de incaltaminte din Jilava. Pompier mort in misiune. ISU: "Vor fi necesare echipamente de descarcerare grea"

VIDEO Incendiu devastator la o fabrica de incaltaminte din Jilava. Pompier mort in misiune. ISU:

UPDATE Pompierul mort a fost scos de sub placa de beton dupa aproape doua ore. ISU Bucuresti - Ilfov precizeaza ca la ora 7.30 au fost anuntata ca un incendiu a izbucnit la o fabrica de incaltaminte din localitatea ilfoveana Jilava, pe o suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati. UPDATE Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, a declarat ca pompierul care a decedat in timpul misiunii nu a fost scos inca de sub peretele care s-a daramat.

acum 82 luni (6 Jun 2016)

UPDATE Pompierul mort a fost scos de sub placa de beton dupa aproape doua ore.

UPDATE Pompierul care a murit luni era de la Detasamentul Buftea, Garda Magurele, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dealu Spirii" Bucuresti-Ilfov si avea 34 de ani.

"Intrucat flacarile se manifesta cu violenta, pompierii nu pot patrunde in zona in care acesta se afla, pentru a-l recupera de sub placa de beton", se arata intr-un comunicat de presa emis luni.

ISU Bucuresti - Ilfov precizeaza ca la ora 7.30 au fost anuntata ca un incendiu a izbucnit la o fabrica de incaltaminte din localitatea ilfoveana Jilava, pe o suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati.

La fata locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, 4 autospeciale pentru interventie la inaltime, o ambulanta SMURD, o unitate de terapie intensiva mobila SMURD, 4 autospeciale pentru descarcerare si o autospeciala CBRN.

UPDATE Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, a declarat ca pompierul care a decedat in timpul misiunii nu a fost scos inca de sub peretele care s-a daramat.

"Vor fi necesare echipamente de descarcerare grea, la inceput nu vedeam nimic si ne bazam doar pe marturiile colegilor. S-au luat masuri din exterior, configuratia nu a permis nici plasarea autoscarilor, focarul era in interior si s-a luat aceasta masura de a actiona din exterior. Incidentul a fost anuntat tarziu la ISU Bucuresti", a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al SMURD Bucuresti.

Acesta a mai precizat ca incendiul a fost anuntat la ora 7.30, dupa zeci de minute de la izbucnire. Configuratia cladirii nu a permis amplasarea scarilor de incendiu aproape de focar, asa ca pompierii au folosit un dispozitiv cu patru laturi.

De altfel, la fata locului s-a deplasat si o echipa de criminalisti care, sub coordonarea procur... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro