VIDEO Imaginile respectului pentru cetatean, surprinse de un roman intr-un orasel maghiar

VIDEO Imaginile respectului pentru cetatean, surprinse de un roman intr-un orasel maghiar

Andrei Dragila, directorul societatii de intretinere a spatiilor verzi din subordinea Primariei Timisoara, Horticultura SA, a declarat ca protejarea masinilor cu ocazia intretinerii spatiilor verzi se face cu ajutorul protectiei cu care motocoasele sunt dotate din fabrica.

acum 49 luni (5 Sep 2016)

Intretinerea spatiilor verzi este una dintre activitatile extrem de importante intr-un oras, contribuind atat la confortul cetatenilor, cat si aspectul orasului. Timisorenii au simtit pe propria piele importanta intretinerii spatiilor verzi anul trecut, cand Primaria Timisoara nu a putut incheia contracte de intretinere a parcurilor si spatiilor verzi din cauza contestatiilor la licitatie.

Chiar si in cazul intretinerii spatiilor verzi pot aparea, insa, nemultumiri ale cetatenuilor, in special a proprietarilor de masini care parcheaza in apropierea unor spatii verzi aflate in plin proces de taiere a ierbii. In cel mai rau caz, proprietarii de masini se pot alege cu tabla indoita de pietre sau chiar cu geamurile masinii sparte.

Un filmulet, realizat de timisoreanul Tiberiu Molnar in oraselul maghiar Dombovar si postat pe Facebook, surprinde grija pe care angajatii de la spatii verzi o au pentru masinile in preajma carora lucreaza. Din imagini se vede cum un muncitor taie iarba cu motocoasa, iar alti doi oameni protejeaza masinile cu o prelata, astfel incat autoturismele sa nu fie lovite de pietre sau de iarba proaspat cosita.

Andrei Dragila, directorul societatii de intretinere a spatiilor verzi din subordinea Primariei Timisoara, Horticultura SA, a declarat ca protejarea masinilor cu ocazia intretinerii spatiilor verzi se face cu ajutorul protectiei cu care motocoasele sunt dotate din fabrica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro