VIDEO Imagini spectaculoase cu Marea Neagra. Porturile sunt inchise din cauza valurilor si a vantului puternic

VIDEO Imagini spectaculoase cu Marea Neagra. Porturile sunt inchise din cauza valurilor si a vantului puternic

Avertizarea meteorologica este valabila in intervalul: sambata, 7 octombrie, incepand cu ora 9.00, pana duminica, 8 octombrie, ora 15.00 pentru judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Ilfov si Municipiul Bucuresti, Constanta, Tulcea, Galati si Vrancea.

acum 66 luni (7 Oct 2017)

Avertizarea meteorologica este valabila in intervalul: sambata, 7 octombrie, incepand cu ora 9.00, pana duminica, 8 octombrie, ora 15.00 pentru judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Ilfov si Municipiul Bucuresti, Constanta, Tulcea, Galati si Vrancea. In aceste zone ploile vor fi temporar abundente si se vor cumula cantitati de apa importante, in general intre 40 si 60 litri/metru patrat, iar pe arii restranse peste 80-90 litri/metru patrat.

Totodata, temperaturile vor scadea accentuat si in regiunile sudice, estice si centrale unde, mai ales pe parcursul zilei de sambata, va fi o vreme rece.

Marea a inceput sa fie agitata, valurile in larg depasind 6 metri, iar la mal ajungand la aproximativ 2 metri, oferind imagini spectaculoase celor care se incumeta sa ajunga la mal pe o astfel de vreme.

Porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea, maritim si fluvial, Midia, Canalul Dunare Marea Neagra au fost inchise inca de vineri seara, iar astazi, autoritatile au decis sa inchida si portul Mangalia. Autoritatile au inchis toate porturile maritime

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro