VIDEO Imagini rare dintr-o discoteca de pe litoral, din timpul comunismului. Cum se distrau tinerii in anii '80

VIDEO Imagini rare dintr-o discoteca de pe litoral, din timpul comunismului. Cum se distrau tinerii in anii '80

Discoteca avea program de zi si de seara, la pranz fiind deschisa timp de o ora, cu intrare libera, pentru o repriza de mancare si dans. In Costinesti pe atunci cintau Holograful la Forum (cu Marti Popescu la bas si Nutu Olteanu la chitara), Pro Musica sau Cristal (cu Puiu Cretu) la Perla Marii, Dida Dragan cu Sorin Chifiriuc la Tineretului (mai veneau acolo Compact si Iris).

acum 62 luni (15 Jan 2018)

Discoteca Ring din Costinesti era cea mai populara din "statiunea tineretului". Alaturi de Vox Maris si de terasa Tineretului, Ringul se numara printre cele mai cautate localuri in aer liber, unde tinerii se puteau aduna in numar mare.

Discoteca avea program de zi si de seara, la pranz fiind deschisa timp de o ora, cu intrare libera, pentru o repriza de mancare si dans. Pauza de la plaja era completata de DJ-ul care saluta tinerii veniti din toate partile tarii indemnandu-i la distractie.

"Pentru cei nostalgici, un mic extras dintr-un material rar, cu ajutorul caruia ne putem intoarce in timp, retraind virtual atmosfera sezonului estival autohton al anilor '80", scrie Alex Joy, utilizatorul care a postat un filmulet din august 1987, pe canalul Youtube.

Alt utilizator care are imagini filmate de la Disco Ring Costinesti este Sorin Lupascu, fost DJ pe litoral. La vremea acestor imagini, Disco Ring era cea mai mare discoteca in aer liber din estul Europei, cu pina la 3.000 de oameni intrati la supraaglomeratie. In Costinesti pe atunci cintau Holograful la Forum (cu Marti Popescu la bas si Nutu Olteanu la chitara), Pro Musica sau Cristal (cu Puiu Cretu) la Perla Marii, Dida Dragan cu Sorin Chifiriuc la Tineretului (mai veneau acolo Compact si Iris). A fost probabil perioada cea mai fasta a Costinestiului, cu blatisti dormind pe acoperisuri, cu Serbarile Marii facute de Divertis, cu casatorii (cu certificat cu tot) de o zi... Pentru cei care au fost in acest loc, in acei ani, imaginile astea sunt mai mult decat emotionante!!!", tin sa transmita internautii care remarca muzica frumoasa si atmosfera lipsita de vulgaritate. Reteta unui chef de pomina in anii comunismului VIDEO Litoralul romanesc in anii de glorie ai comunismului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro