VIDEO Imagini rare cu Adrian Paunescu si Ioan Becali, impresarul pleaca din emisiunea poetului cu scandal: "Tu ne iei de prosti"

VIDEO Imagini rare cu Adrian Paunescu si Ioan Becali, impresarul pleaca din emisiunea poetului cu scandal:

La editia de mai jos, in platou erau, printre altii, Mircea Lucescu, George Copos, George Ilinca, Rica Raducanu, Ioan Becali, Florin Condurateanu, Adlabert Kassai si Ion Craciunescu, plus o parte dintre interpretii favoriti ai poetului, precum George Nicolescu Deseori, invitatii ii reprosau lui Adrian Pauenscu faptul ca emisiunea se intinde pe foarte multe ore si pur si simplu nu mai rezistau de oboseala.

acum 83 luni (21 Mar 2017)

Adrian Paunescu obisnuia sa cheme foarte multi invitati si, mai mult decat atat, insera momente artistice pe parcursul emisiunii. La editia de mai jos, in platou erau, printre altii, Mircea Lucescu, George Copos, George Ilinca, Rica Raducanu, Ioan Becali, Florin Condurateanu, Adlabert Kassai si Ion Craciunescu, plus o parte dintre interpretii favoriti ai poetului, precum George Nicolescu

Deseori, invitatii ii reprosau lui Adrian Pauenscu faptul ca emisiunea se intinde pe foarte multe ore si pur si simplu nu mai rezistau de oboseala.

In imaginile de mai jos, George Copos ii spune poetului: "Trebuie sa lucram maine dimineata".

Ioan Becali intervine si el: "Dvs va faceti aici programul calumea si noi stam si ascultam si nu zicem nimic. Nu sunt venit aici sa ma driblezi, eu sunt plecat de 25 de ani. Niciunul nu spune nimic, dumneata comanzi si ei stau".

Citeste un interviu cu Gica Popescu: "Dragos Grigore e capitanul nationalei ca trebuie sa poarte cineva banderola" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro