VIDEO Imagini delicioase cu primii trei ursuleti nascuti in rezervatia de la Zarnesti. Cum le ghideaza ursoaica fiecare pas

VIDEO Imagini delicioase cu primii trei ursuleti nascuti in rezervatia de la Zarnesti. Cum le ghideaza ursoaica fiecare pas

Primii pui de urs care s-au nascut vreodata in sanctuarul Libearty Zarnesti se bucura acum de soare, piscina si se catara deja in copaci. Taxa de participare este de 60 de euro, iar micutul abia asteapta sa isi gaseasca nasi la distanta.

acum 73 luni (28 Apr 2017)

Primii pui de urs care s-au nascut vreodata in sanctuarul Libearty Zarnesti se bucura acum de soare, piscina si se catara deja in copaci.

Pentru cel de al treilea, se organizeaza "Tombola numelor de urs". Taxa de participare este de 60 de euro, iar micutul abia asteapta sa isi gaseasca nasi la distanta. Cel care a propus numele castigator va deveni chiar nasul ursuletului si va avea parte si de o surpriza din partea "finului" blanos. Tombola este deschisa timp de doua saptamani, pana in data de 11 mai.

Parintii celor trei ghemotoace de blana sunt Pamela si Pluto. Tatal este singurul mascul din sanctuar care a ramas nesterilizat si este unul dintre cei mai tineri ursi de la Libearty.

87 de ursi traiesc acum linistiti si ocrotiti de lege la Zarnesti, in judetul Brasov. Rezervatia este cea mai mare din Europa de Est. Se intinde pe 69 de hectare si poarta numele LiBEARty. Infiintarea Rezervatiei de la Zarnesti a fost inspirata de povestea unui urs chinuit care a murit inainte sa mai poata gusta savoarea libertatii. Reprezentantii asociatiei au tratat-o si i-au dus mancare in fiecare zi timp de cativa ani. Rezevatia este deschisa de marti pana duminica, iar turistii o pot vizita insotiti de ghid. Un bilet de intrare este 40 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii.

Rezervatia a fost inclusa intr-un top al celor mai frumoase destinatii europene de catre cel mai important site de calatorii din lume, Trip Advisor. PresedinteleTripAdvisor, Marc Charron, a trimis la Brasov un certificat de excelenta pentru rezervatie. Trip Advisor este pe locul 2 in lume ca si aplicatie pe Facebook, avand peste 60 milioane de utilizatori unici pe luna. Distractie la piscina pentru trei pui de urs ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro