VIDEO Imagini de la filmarile sezonului sase din serialul "Game of Thrones", surprinse de o drona

Desi filmarea este realizata de la distanta, iar fetele actorilor nu se pot distinge, imaginile prezinta o scena filmata pe o plaja stancoasa, ce aminteste de peisajele din Iron Islands - un loc fictiv din "Game of Thrones", situat in Westeros si condus de Casa Greyjoy. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe motorul de cautare Google si cel mai dezbatut serial pe conturile retelei de socializare Facebook din Statele Unite.

acum 53 luni (11 Sep 2015)

Desi filmarea este realizata de la distanta, iar fetele actorilor nu se pot distinge, imaginile prezinta o scena filmata pe o plaja stancoasa, ce aminteste de peisajele din Iron Islands - un loc fictiv din "Game of Thrones", situat in Westeros si condus de Casa Greyjoy. Acest lucru i-a facut pe utilizatorii de Youtube sa creada ca in scenele surprinse de drona ar fi vorba despre personajul Euron "Crow's Eye" Greyjoy.

In acest an, "Urzeala tronurilor" a ajuns la 20 milioane de spectatori, in medie, pentru cel de-al cincilea sezon al sau, care a primit 24 de nominalizari la premiile Primetime Emmy, inclusiv la categoria "cel mai bun serial - drama".

Serialul a generat de asemenea numeroase controverse in opinia publica din cauza unor scene brutale pe care le-a prezentat in sezonul difuzat in primavara acestui an - o scena de viol si scena arderii pe rug a unui copil. Michael Lombardo a luat apararea acestor descrieri extrem de grafice pe micile ecrane, spunand ca aceste elemente fac parte din povestea spusa de "Game of Thrones", exprimandu-si inca o data sprijinul pentru creatorii serialului, Dan Weiss si David Benioff.

"Game of Thrones" a ajutat in acest an postul HBO sa isi lanseze propriul serviciu de streaming online, HBO Now, ai carui utilizatori pot sa urmareasca programele HBO oricand doresc si fara sa plateasca abonament pentru acest post prin cablu, in contextul in care televiziunea continua sa exploreze si domeniul vizionarii de programe la cerere (VOD/ Video On Demand).

Cel de-al cincilea sezon al celebrului serial produs de HBO, premiat cu Emmy, Globul de Aur si Peabody, a debutat la postul de televiziune in aprilie si s-a incheiat pe 14 iunie.

Inca de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe motorul de cautare Google si cel mai dezbatut serial pe conturile re... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro