VIDEO Imagini cu momentul in care romanca prinsa in avalansa din Italia este salvata

VIDEO Imagini cu momentul in care romanca prinsa in avalansa din Italia este salvata

UPDATE 18.14 Si fiica romancei salvate impreuna cu fiul sau ar fi printre supravietuitorii avalansei Potrivit presei italiene, numarul persoanelor salvate de catre echipajele de pompieri din hotelul lovit, miercuri, de o avalansa, s-ar ridica la unsprezece, iar printre acestea ar fi si patru copii, intre care si fratii Gianfilippo si Ludovica, cei doi copii ai italianului Giampiero Parete si ai romancei Adriana. UPDATE 18.09 MAE: Doua persoane de cetatenie romana, intre care un copil, date disparute in urma avalansei din Italia au fost gasite in viata Doua persoane de cetatenie romana - un adult si un copil - care fusesera date disparute in urma avalansei ce a lovit un hotel din localitatea Farindola, regiunea Abruzzo din Italia, au fost gasite in viata, anunta, vineri dupa-amiaza, Ministerul Afacerilor Externe. Printre cei aflati in hotel se numara si Domenico Di Michelangelo, in varsta de 41 de ani, din Chieti, politist, care se afla in vacanta impreuna cu sotia sa, Marina Serraiocco, de 37 de ani, din Popoli, si de copilul lor de sapte ani. Printre angajatii hotelului se numara Emanuele Bonifazi, de 31 de ani, Alessandro Riccetti, de 33 de ani, bucatareasa Ilaria Di Biase, de 22 de ani, Cecilia Martella si Luana Biferi. Giampiero Parete, alaturi de sotie si copii FOTO corriere.it Asteptarea in holul hotelului Infirmiera se apropie de Giampiero si il roaga sa stea linistit si sa se odihneasca.

acum 60 luni (20 Jan 2017)

UPDATE 18.14 Si fiica romancei salvate impreuna cu fiul sau ar fi printre supravietuitorii avalansei

Potrivit presei italiene, numarul persoanelor salvate de catre echipajele de pompieri din hotelul lovit, miercuri, de o avalansa, s-ar ridica la unsprezece, iar printre acestea ar fi si patru copii, intre care si fratii Gianfilippo si Ludovica, cei doi copii ai italianului Giampiero Parete si ai romancei Adriana.

UPDATE 18.09 MAE: Doua persoane de cetatenie romana, intre care un copil, date disparute in urma avalansei din Italia au fost gasite in viata

Doua persoane de cetatenie romana - un adult si un copil - care fusesera date disparute in urma avalansei ce a lovit un hotel din localitatea Farindola, regiunea Abruzzo din Italia, au fost gasite in viata, anunta, vineri dupa-amiaza, Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit MAE, cele doua persoane se afla in prezent la spitalul din Pescara, fiind in afara oricarui pericol, Ambasada Romaniei la Roma mentinand in permanenta legatura cu reprezentantii unitatii medicale, in vederea monitorizarii acestora.

Totodata, reprezentantii misiunii diplomatice romane sunt in legatura atat cu familia cetatenilor romani, acordand sprijinul necesar, cat si cu autoritatile italiene competente, care gestioneaza operatiunile de salvare, in vederea obtinerii de informatii concrete cu privire la existenta altor cetateni romani afectati, mai spun reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

UPDATE 16.27 Autoritatile italiene au anuntat ca sotia si fiul, nu fiica, asa cum relata presa anterior, celui care a dat alarma au fost salvati in urma avalansei, transmite news.ro. Vedeai in ochii lor ca sunt mute de bucurie pentru ca ne-au vazut", a declarat Marco Bini, care a luat parte la operatiunile de salvare.

UPDATE 14.58 Sotia si fiica celui care a dat alarma in legatura cu producer... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro