VIDEO Imagini care au devenit virale: un caine, legat de un taxi care merge pe strazile din Cluj-Napoca

VIDEO Imagini care au devenit virale: un caine, legat de un taxi care merge pe strazile din Cluj-Napoca

"Nu imi vine sa cred cat de cruzi sunt oamenii in ziua de azi. Cateva exemple dintre comentarii, in care apare si proprietara cainelui: Ce spune politia Contactati, reprezentantii IPJ Cluj sustin ca sambata, 3 februarie, politistii au fost chemati pe strada Tabacarilor in urma unui apel prin care se reclama ca "un caine era tinut in lesa de conducatorul unui autoturism care circula cu o viteza ce determina lovirea acestuia de masina".

acum 26 luni (7 Feb 2018)

"Nu imi vine sa cred cat de cruzi sunt oamenii in ziua de azi. Haideti sa legam si noi persoanele de genul asta de masini pe motiv ca sunt murdare pe picioare, nu?

Alaturi postase si un scurt film cu patrupedul alergand langa taximetrucel de mai jos:

credit video: Facebook Mara Marginean

Comentariile ce insotesc filmuletul condamna gestul proprietarei cainelui si a taximetristului, tatal proprietarei. Cateva exemple dintre comentarii, in care apare si proprietara cainelui:

Ce spune politia

Contactati, reprezentantii IPJ Cluj sustin ca sambata, 3 februarie, politistii au fost chemati pe strada Tabacarilor in urma unui apel prin care se reclama ca "un caine era tinut in lesa de conducatorul unui autoturism care circula cu o viteza ce determina lovirea acestuia de masina". Toate persoanele implicate au fost citate sa se prezinte la sediul unitatii de politie in aceasta saptamana, pentru a clarifica situatia si a stabili daca fapta intruneste elementele constitutive ale vreunei infractiuni", a precizat Carmen Jucan, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, ranirea sau schingiuirea animalelor constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda, conform Legii 205/2004 privind protectia animalelor.

Mai puteti citi:

Imaginile care au revoltat internetul: caine calcat de masina dupa ce a fost tranchilizat de hingheri, un altul a fost indesat intr-un sac. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro