VIDEO Ilie Nastase, recidivist in materie de mitocanie. Fostul tenisman catre o jurnalista: "Iti sparg fata"

VIDEO Ilie Nastase, recidivist in materie de mitocanie. Fostul tenisman catre o jurnalista:

Si cand o sa se dea o lege in care spune ca cel care vine si ma deranjeaza face si el puscarie cum fac si eu daca il bat pe el, atunci o sa mearga bine Romania.

acum 69 luni (23 Apr 2017)

Comportamentul violent si injuriile nu sunt o noutate pentru Ilie Nastase. Aflat in permanenta in centrul atentiei si ajuns in anul 2009, alaturi de Hagi si Nadia Comaneci, imaginea Romaniei intr-un clip de promovare a tarii noastre in lume, Ilie Nastase a intrat in atentia presei din Timisoara dupa ce intrat intr-o relatie cu controversata Brigitte Sfat.

Pe fondul relatiei cu Brigitte, in 2010 Ilie Nastase incepuse sa vina frecvent in Timisoara, iar intr-una din seri o jurnalista din oras a surprins "imaginea Romaniei" in centrul Timisoarei. Intrebat ce face la Timisoara, Nastase a reactionat violent, amenintand-o si injurand-o pe jurnalista. "Cum aveti voi voie sa imi faceti poze si sa ma filmati, asa am si eu voie sa reactionez. Daca vine cineva si ma deranjeaza, am si eu dreptul sa fac ce vreau. Eu nu sunt om rau, dar daca vine si ma ia cu raul in fata si cu un aparat pe care mi-l pune in fata, reactionez si eu. Si cand o sa se dea o lege in care spune ca cel care vine si ma deranjeaza face si el puscarie cum fac si eu daca il bat pe el, atunci o sa mearga bine Romania. Ca el e ziarist si eu ce, marioneta?", spunea Nastase. Jurnalistii Antena 1, care il asteptau pe Nastase pe aeroport, au fost agresati si ei de Ilie Nastase in acelasi stil. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro