VIDEO Hurezeanu ironizeaza atacul lui Firea la Iohannis: Cum de Angelei Merkel nu-i crapa obrazul de rusine ca n-are copii?

VIDEO Hurezeanu ironizeaza atacul lui Firea la Iohannis: Cum de Angelei Merkel nu-i crapa obrazul de rusine ca n-are copii?

"Poti sa infiezi un copil daca vrei sa ai o familie completa din toate punctele de vedere si mai ales ca, din perspectiva financiara, nu cred ca se punea problema ca familia Iohannis sa nu poata sa ingrijeasca unu-doi copii", a mai spus fosta prezentatoare TV.

acum 101 luni (10 Oct 2014)

Hurezeanu a ironizat atacurile de campaniei lansate de senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea la adresa lui Klaus Iohannis referindu-se la cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Domnul Ponta cu doamna Firea ar trebui sa faca o delegatie ad-hoc in care sa transmita mania proletara, si sexuala, si familiala a conducerii PSD exact in aceasta perioada la adresa omisiunii de a concepe, creste sau infia copii. "Nu esti un om complet fara sa cresti un copil", a spus Firea, desi Iohannis i-a mai raspuns o data ca nu a putut avea copii, nu ca n-a dorit acest lucru. "Poti sa infiezi un copil daca vrei sa ai o familie completa din toate punctele de vedere si mai ales ca, din perspectiva financiara, nu cred ca se punea problema ca familia Iohannis sa nu poata sa ingrijeasca unu-doi copii", a mai spus fosta prezentatoare TV. "O rog pe doamna Gabriela Vranceanu Firea Pandele sa-mi spuna cat a investit in educatia si instruirea fiului ei Tudor Stefan Firea, care la sesiunea din vara a examenului de Bacalaureat a obtinut nota 1,2 la Limba Romana, 3,6 la Sociologie si 5,15 la Istorie?", a replicat Gigel Stirbu, fost ministru al Culturii. Pe mine nu ma intereseaza ca are Ponta doi copii, Iohannis niciunul si mataluta trei! Sa va traiasca si sa va doriti cati puteti creste. Eu nu am copii si m-ai jignit profund! Da, da, stiu ca sunt nesemnificativa si ti-e indiferent ce ma doare pe mine, dar ti-o fi indiferent ca ai jignit numeroase familii care isi doresc si fie nu au cum, fie nu au cu ce?". Daca nu, ii reamintesc eu cine e: presedintele de onoare al PSD, partidul din care face parte, ocupant al fotoliului de la Cotroceni ani multi (si tragici, ma grabesc sa adaug) si care nu are urmasi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro