VIDEO Hotelul exotic de cinci stele construit pe o macara. Clientii au parte in fiecare dimineata de o alta priveliste

VIDEO Hotelul exotic de cinci stele construit pe o macara. Clientii au parte in fiecare dimineata de o alta priveliste

Cum a fost construit, credit video: faralda.com Cum arata in interior, credit video: faralda.com Mai puteti citi: VIDEO Cea mai atipica "plaja" din lume: toamna devine rosie si e casa pentru peste 500 de specii de pasari si animale VIDEO Vacanta ca-n povesti: cazare in igluuri de sticla, plimbari cu reni si spectacolul aurorei boreale FOTO VIDEO Vacanta sub apa.

acum 41 luni (15 Aug 2017)

Acesta are trei apartamente de lux, de 5 stele, foarte generoase ca spatiu - de la 36 pana la 45 de metri patrati - , fiecare dotat cu propria baie, dormitor, spatiu de relaxare, aer conditionat, Wi-Fi. Pretul inchirierii unuia porneste de la cateva sute de euro (400 de euro).

Acolo s-au cazat reprezentanti ai unor faimoase branduri - Louis Vuitton, Heineken, Villeroy & Boch, Grohe, Samsung, Red Bull - si cei mai buni DJ din lume, apartamentele fiind folosite atat de oameni obisnuiti pentru relaxare, cat si pentru evenimente corporatiste sau petreceri.

Publicatia britanica The Mirror remarca, intr-un material despr eineditul hotel, ca hotelul-macara "nu este pentru cei slabi (sau cei care sunt speriat de inaltimi!)" subliniind faptul ca macaraua se misca cu vantul si curiosii care se cazeaza acolo se pot trezi in fiecare dimineata admirand o alta priveliste.

Cum a fost construit, credit video: faralda.com

Cum arata in interior, credit video: faralda.com

Mai puteti citi:

VIDEO Cea mai atipica "plaja" din lume: toamna devine rosie si e casa pentru peste 500 de specii de pasari si animale

VIDEO Vacanta ca-n povesti: cazare in igluuri de sticla, plimbari cu reni si spectacolul aurorei boreale

FOTO VIDEO Vacanta sub apa. Cat costa o noapte intr-o camera de hotel din larg

VIDEO Destinatie de vis pentru cei mai pretentiosi turisti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro