VIDEO Horoscopul zilei: vineri, 14 noiembrie

VIDEO Horoscopul zilei: vineri, 14 noiembrie

In definitivarea unui proiect, pe de o parte cautati sa va detasati decent de trecut, iar pe de alta parte, sa va racordati la noile elemente de interes. Empatia este de bun augur pentru a anticipa preferintele/opiniile celor din prejma, deopotriva la serviciu si acasa, dar si pentru a va percepe "din exterior", corijand, discret, inerentele minusuri...ale dvs si ale stilului de lucru. SAGETATOR (22.11-21.12): Aveti nevoie de expansiunea cuprinderii ideilor, conceptelor, viziunilor, astfel incat sa va reorientati principalele obiective profesionale si nu numai...Pentru asta, acordati atentia cuvenita informatiilor specifice chestiunilor urmarite, fie ca e vorba de discutiile avute la locul de munca, mass-media ori documentarea aprofundata.

acum 67 luni (14 Nov 2014)

BERBEC (21.03-20.04): Valorificati oportunitatile ivite pentru a urgenta derularea unui proiect prioritar, care ar putea relansa macar imaginea publica, daca nu si pozitia avuta in institutie.

TAUR (21.04-21.05): Insistenta cu care doriti sa mentineti in echilibru forma (aparentele) si fondul (continutul) planurilor de actiune poate fi rasplatita, treptat, insa cu sprijinul principalilor colaboratori, respectiv membri ai familiei. Ceea ce conteaza este tocmai aceasta mentinere a stabilitatii la locul de munca si acasa, perceputa si ca o sursa de motivare.

GEMENI (22.05-21.06): Incadrarea in planificarea diverselor resurse (temporale, materiale) presupune sa acordati interes egal cate unei singure prioritati, deopotriva in viata publica si particulara.Lucrati cu migala si insistati deopotriva asupra detaliilor semnificative, respectiv ansamblului problemelor.

RAC (22.06-22.07): Doar o viziune realista de ansamblu asupra evenimentelor va permite o coordonare fluenta a acestora. Flexibilitatea in dialoguri si receptivitatea sunt utile si in cadrul discutiilor profesionale, respectiv familiale, pentru a lua in calcul fiecare varianta propusa.

LEU (23.07-22.08): Valorificati orice complex de imprejurari care contine repere legate de propriile planuri. Consolidarea unui start promitator presupune si o adaptare periodica a manierei de actiune, inclusiv a ritmului.

FECIOARA (23.08-22.09): Realitatile de ultima ora va determina sa realizati o planificare mai putin rigida/stransa a activitatilor, atat din cauza unor chestiuni neasteptate, cat si a nesincronizarilor cu unii dintre colaboratori. In definitivarea unui proiect, pe de o parte cautati sa va detasati decent de trecut, iar pe de alta parte, sa va racordati la noile elemente de interes. Empatia pare singura cale, prin care puteti armoniza opinii si interese, nu atat de opuse, cat sustinute cu strasn... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro