VIDEO Horoscopul zilei: sambata, 25 octombrie

VIDEO Horoscopul zilei: sambata, 25 octombrie

Spre deosebire de ceea ce a fost in ultimele week-end-uri, acum, daca obligatiile nu au "umplut" deja calendarul, chiar ati lua lucrurile exact asa cum vin si asa cum sunt...Indiferent de concluzii, gandirea pozitiva este aceea care indeparteaza apatia (mai cu seama dupa ora 12), perspectiva este una realist-optimista, generatoare de buna dispozitie si cu efecte pozitive: la inceput asupra imaginii de sine, apoi legata de perceptia familiei, iar in final de cea publica, sociala, desigur, daca vor fi reuniuni amicale. Meditativ deveniti din: 1) ratiunea de a va clarifica destule chestiuni sufletesti, de care, din motive mai curand obiective nu v-ati putut ocupa 2) pentru a reaseza pe noi baze complexe intreaga dvs viata particulara Toate celelalte aspecte specifice unei zile de sambata se ordoneaza, in functie de concluzii, respectiv de refacerea fizica si psihica.

acum 83 luni (25 Oct 2014)

BERBEC: Orice actiune ad-hoc ori planificata este legata si de evaluarea propriei identitati. Simtiti nevoia sa o priviti din mai multe perspective, chiar daca asta poate prelungi siesta: social-profesional-financiar...aici e suficient bilantul lunii, sentimental - e de ajuns ce s-a intamplat aseara si azi noapte, spiritual - pe fondul linistii sufletesti, perceperea corecta a presentimentelor v-ar ajuta sa intelegeti ce si dece vi se intampla acum si in viitorul apropiat... Tipicurile se pot prelungi, fie si din nevoia de a medita asupra a tot ceea ce poate mentine stabilitatea si armonia, in societate si la domiciliu.

GEMENI: Retrospectiva evenimentelor acestei luni nu are doar nuante pragmatice, ci si unele ce tin de instruire si educatie. O viziune relativ detasata, dar precis obiectiva ar putea sa va indice ce si cum au evoluat aliantele si proiectele prioritare, cat timp ati fost implicat in zilnicele/obositoarele/mereu "aglomeratele" chestiuni de rutina... Spre deosebire de ceea ce a fost in ultimele week-end-uri, acum, daca obligatiile nu au "umplut" deja calendarul, chiar ati lua lucrurile exact asa cum vin si asa cum sunt...Indiferent de concluzii, gandirea pozitiva este aceea care indeparteaza apatia (mai cu seama dupa ora 12), perspectiva este una realist-optimista, generatoare de buna dispozitie si cu efecte pozitive: la inceput asupra imaginii de sine, apoi legata de perceptia familiei, iar in final de cea publica, sociala, desigur, daca vor fi reuniuni amicale.

LEU: Tindeti sa fiti mai repliat ca de obicei, chiar si daca obligatiile "va scot din casa". Meditativ deveniti din: 1) ratiunea de a va clarifica destule chestiuni sufletesti, de care, din motive mai curand obiective nu v-ati putut ocupa 2) pentru a reaseza pe noi baze complexe intreaga dvs viata particulara Toate celelalte aspecte specifice unei zile de sambata se ordoneaza, in functie de concluzii, respectiv de refacerea fizica si psi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro