VIDEO Horoscopul zilei: joi, 9 octombrie

VIDEO Horoscopul zilei: joi, 9 octombrie

BERBEC: Trecerea la concretizarea initiativelor recente naste o serie de constatari preventive, de ex: daca includ strategia si solutii privind unele nesincronizari tehnice, cu asociatii ori minima suplimentare a bugetului. LEU: Acum, cu proaspetele concluzii privind sistemul de valori si cu situatia concreta a lichiditatilor, nu va ramane decat sa procedati la conturarea unei minime strategii de actiune si la regandirea manierei de lucru. FECIOARA: Urmeaza 2 zile in care, beneficiind de stabilitatea asocierilor: 1) pe deoparte sa incercati limpezirea situatiei financiare, cu accent pe amortizarea investitiilor, pe "recuperari" 2) pe de alta parte, sa reganditi atitudinea dvs fata de spiritualitate si de sistemul ei aferent de valori.

acum 93 luni (9 Oct 2014)

BERBEC: Trecerea la concretizarea initiativelor recente naste o serie de constatari preventive, de ex: daca includ strategia si solutii privind unele nesincronizari tehnice, cu asociatii ori minima suplimentare a bugetului.

TAUR: O zi pentru ultimele finisaje si pentru urgentarea tranzitiei de la "calculele hartiei" la realitatea dura, pragmatica specifica unui start promitator. Dincolo de evolutia imediata/ulterioara a evenimentelor, devinde tot mai clar ca veti realiza niste schimbari discrete, privind politica de aliante.

GEMENI: Ideea de contur a unui proiect ingenios poate incepe astazi sa fie completata cu date reale, tehnice, temporale, financiare. Intrevederile discrete incep sa va lamureasca asupra posibillului sprijin, de care ati putea beneficia. Mai mult, excelati prin corelarea practica si rapida a datelor de ultima ora.

RAC: Iata 24 de ore, numai bune pentru bilant si perspective profesionale. Priviti cu obiectivitate, deopotriva, directiile de evolutie ale dvs, respectiv ale institutiei, indiferent care este statutul dvs social.

LEU: Acum, cu proaspetele concluzii privind sistemul de valori si cu situatia concreta a lichiditatilor, nu va ramane decat sa procedati la conturarea unei minime strategii de actiune si la regandirea manierei de lucru. O situatie neasteptata generata de o informatie, o persoana sau aflata la mare distanta (in strainatate) poate aduce o solutie ingenioasa la aceste demersuri, respectiv le poate accelera.

FECIOARA: Urmeaza 2 zile in care, beneficiind de stabilitatea asocierilor: 1) pe deoparte sa incercati limpezirea situatiei financiare, cu accent pe amortizarea investitiilor, pe "recuperari" 2) pe de alta parte, sa reganditi atitudinea dvs fata de spiritualitate si de sistemul ei aferent de valori.

" target="_blank">BALANTA: Comunicarea poate readuce, in prim-plan, unele amanunte si per... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro