VIDEO Horoscopul zilei: duminica, 7 decembrie

VIDEO Horoscopul zilei: duminica, 7 decembrie

VARSATOR (21.01-18.02): Oricat de combativ & energic ati fi, cand e vorba de chestiunile prozaice, de indata ce va apropiati de sfera sufleteasca, afectiva si spirituala...deveniti ...un "personaj" total diferit, delicat si sensibil, tandru si capabil sa-i stimuleze pe cei iubiti. PESTI (19.02-20.03): Exigentele si indulgentele fata de dvs si de ceilalti au doua unitati de masura ("politica dublului standard"): 1) rigurozitate, cand e vorba de orarul meselor, calitatea meniului 2) destainuirile specifice consiliului de familie, respectiv..."ad libitum" ...la aprecierea fiecaruia, cand e vorba de chestiuni relaxante.

acum 94 luni (7 Dec 2014)

BERBEC (21.03-20.04): Calitatile native si dobandite pot fi evidentiate doar intr-o ambianta propice, pe care s-o intronati si s-o mentineti, iar fiecare din cei dragi, la randul lui...s-o "personalizeze"... Arta culinara si conversatiile, simtul estetic si romantismul reprezinta tot atatea provocari "clasice", care va pot stimula si revigora (nu doar) sufleteste.

GEMENI (22.05-21.06): Implicarea dvs are ceva compensatoriu: sunt atinse acele domenii, pentru care, din diverse domenii, n-ati avut timp si interes in ultima vreme.

RAC (22.06-22.07): Cu toata preocuparea pentru menaj, gatit, tandrete & erotism, vizite si plimbari, totusi, satisfactiile cele mai putin sperate vin din sfera introspectiilor spirituale, autocunoasterii si intelegerii deopotriva a propriei persoane, a celorlalti, a realitatii in sine...

LEU (23.07-22.08): Va avantajeaza foarte mult rolul de coordonator, mai ales ca excelati si prin puterea exemplului personal.

FECIOARA (23.08-22.09): Pendulati intre clarificari si certitudini, intre logica si intuitie, cu scopul vadit de a da o tenta stabila demersurilor proprii, respectiv ale familiei.

BALANTA (23.09-22.10): Bucuria prezentei...pentru mai mult timp...alaturi de cei dragi poate fi completata cu inspiratia de a-i da fiecaruia posibilitatea sa se afirme, deopotriva in chestiunile utile si placute. Chestiunile lumesti si cele spirituale, plimbarile si intimitatea, gatitul si lecturile/filmele preferate ramin principalele alegeri ce merita facute.

CAPRICORN (22.12-20.01): Abilitatea de a crea cadrul si de a nu impune nimic, nimanui incepe sa capete efectul scontat pentru fiecare din cei apropiati sufletului dvs, la nivel de optiune, actiune si concluzii. Este si acesta un fel anume de a exprima afectiunea ce le-o purtati.

VARSATOR (21.01-18.02): Oricat de combativ & energic ati fi, cand e vorba de chestiunile prozaice, de indata ce va apropiati de sfera sufleteasca, afectiva si spirituala...deveniti ...un... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro