VIDEO Horoscopul zilei: duminica, 2 noiembrie

VIDEO Horoscopul zilei: duminica, 2 noiembrie

BERBEC: Cuvantul cheie de astazi este INITIATIVA. De a fi sincer si egal cu dvs, de a evita tot ceea ce este indecent, sub demnitatea si sistemul propriu de valori. SAGETATOR: Cuvantul cheie de astazi este ABILITATE....in primul rand de a va intelege propria persoana, apoi ce se intampla in jurul dvs si apoi cu ceilalti..."A intelege inseamna a egala"...In lipsa unui "auditoriu" pe masura asteptarilor, pastrati-va concluziile in forul dvs interior.

acum 79 luni (2 Nov 2014)

BERBEC: Cuvantul cheie de astazi este INITIATIVA.

TAUR: Cuvantul cheie de astazi este ACUMULARE.

GEMENI: Cuvantul cheie de astazi este COMUNICARE. Impresionati prin excelentul/exersatul spirit de analiza si sinteza.

RAC: Cuvantul cheie de astazi este SENSIBILITATE. Va rezervati dreptul de a opina numai alaturi de membrii familiei, tocmai pentru ca forta discursului sa aiba impactul dorit.

LEU: Cuvantul cheie de astazi este VOINTA. De a fi sincer si egal cu dvs, de a evita tot ceea ce este indecent, sub demnitatea si sistemul propriu de valori. Prin asocierea cu empatia, coordonati mai bine prim-planurile si momentele de repliere.

FECIOARA: Cuvantul cheie de astazi este VERIFICARE. De aceea, tineti mult sa rezistati la provocari si sa lasati impresia ca stiti mult mai mult(e) decat spuneti.

BALANTA: Cuvantul cheie de astazi este COOPERARE. ...insa pastrandu-va identitatea si abilitatea de a readuce echilibrul/normalitatea in fiecare tip de asociere, din care faceti parte.

SCORPION: Cuvantul cheie de astazi este RELANSARE. Este mai curand impusa de precipitarea unor evenimente, astfel ca o priviti exclusiv ca un mijloc in sine si nu drept un scop in sine. Cautati s-o corelati cu preferintele celor dragi si cu realele & actualele dvs posibilitati de exprimare.

SAGETATOR: Cuvantul cheie de astazi este ABILITATE....in primul rand de a va intelege propria persoana, apoi ce se intampla in jurul dvs si apoi cu ceilalti..."A intelege inseamna a egala"...In lipsa unui "auditoriu" pe masura asteptarilor, pastrati-va concluziile in forul dvs interior.

CAPRICORN: Cuvantul cheie de astazi este VALORIFICARE... de oportunitati in care...fie optati sa taceti, fie sa vorbiti concis, precis la subiect, fara a urmari vreun efect anume. Va preocupa utilitatea fata de familie si societa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro