VIDEO "Gol de geniu!". Nicolae Stanciu e laudat in Belgia dupa o reusita de senzatie

VIDEO

Ajuns de un oponent la marginea careului, l-a fentat pe acesta cu un dribling de decar, intorcand mingea cu calciiul si a sutat in coltul opus, direct in vinclu: gol antologic marcat de Stanciu! Executia sa a fost mai intai apreciata de fani, care l-au votat ca fiind omul meciului, apoi de media din Belgia, de antrenorul sau si de coechiperi.

acum 76 luni (23 Jan 2017)

Mijlocasul roman a fost declarat omul meciului dupa reusita individuala de exceptie realizata in confruntarea dintre Anderlecht si Saint Trond, scor 3-1, din etapa a 22-a a campionatului belgian.

Media din Belgia, antrenorul si coechiperii de la Anderlecht l-au imbracat pe Stanciu inr-un noian de laude, dupa reusita sa din campionatul belgian. Era minutul 66 al partidei dintre Anderlecht si Saint Trond, gazdele conduceau cu 1-0 dupa un penalty contestat si aparau cu dintii avantajul de un gol. Stanciu a profitat de o preluare mai lunga a unui adversar, a interceptat mingea in propria jumatate de teren si da declansat sprintul spre poarta oaspetilor. Ajuns de un oponent la marginea careului, l-a fentat pe acesta cu un dribling de decar, intorcand mingea cu calciiul si a sutat in coltul opus, direct in vinclu: gol antologic marcat de Stanciu!

Executia sa a fost mai intai apreciata de fani, care l-au votat ca fiind omul meciului, apoi de media din Belgia, de antrenorul sau si de coechiperi. Hln.be a descis golul ca fiind opera unui geniu, apreciind ca Stanciu incepe sa isi acopere pretul platit de Anderlecht, de 10 milioane de euro. Voetbalkrant.com a scris ca "Anderlecht o invinge pe Saint Trond dupa un penalty contestat si o executie de clasa a lui Stanciu, care isi confirma reputatia de om decisiv, capabil de executii excelente".

S-a terminat pana la urma 3-1 pentru Anderlecht, Chipiciu fiind si el pe teren 81 de minute, iar echipa din Bruxelles a urcat pe locul doi, la doua lungimi de liderul Brugge. Lupta la titlu in Belgia se anunta una intensa, mai ales ca si la este sistemul cu play-off inaintea caruia se injumatatesc punctele, Romania preluand de fapt de aici actuala modalitate de sfasurare a campionatului. In poarta, Tatarusanu nu poate fi inlocuit decat de o accidentare, la mijloc Nicolae Stanciu e de asemenea batut an cuie, iar in atac Florin Andone este solutia logica. Varful lui Deportivo la Coruna a marcat vineri seara ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro