VIDEO Ghenosu i-a pus pe jar pe politisti. Oamenii legii fac munca suplimentara de cand a iesit din inchisoare

VIDEO Ghenosu i-a pus pe jar pe politisti. Oamenii legii fac munca suplimentara de cand a iesit din inchisoare

Potrivit IPJ Dambovita, politistii din cadrul Serviciului Rutier, in colaborare cu efective de la Serviciul de Ordine Publica, au desfasurat o razie in municipiul Targoviste, zilele trecute, pentru respectarea legilor de circulatie. Florin Nicolae Ghinea, zis Ghenosu, coordona din penitenciar activitatea gruparii pe care o conducea, prin intermediul locotenentilor sai, liderul fiind constant informat atat de acestia, cat si de fetele care practicau prostitutia despre sumele de bani castigate, se arata in rechizitoriul DIICOT.

acum 98 luni (13 May 2016)

Potrivit IPJ Dambovita, politistii din cadrul Serviciului Rutier, in colaborare cu efective de la Serviciul de Ordine Publica, au desfasurat o razie in municipiul Targoviste, zilele trecute, pentru respectarea legilor de circulatie. Decizia a fost luata de Tribunalul Vrancea, care a mentinut solutia pe care o dadusera si magistratii Judecatoriei Focsani. El avea de executat 10 ani de inchisoare, dar in cele din urma a executat doar sapte. Se pare ca Ghenosu ar fi fost eliberat pentru ca a muncit pe perioada detentiei si astfel a dovedit ca a fost reeducat. Specializat pe proxenetism si clonare de carduri, Ghenosu a mai fost condamnat si pentru spalare de bani si ultraj. Celebrul personaj era extrem de violent, iar cei aflati sub comanda sa bateau oameni pana ajungeau in coma.

Cine este Ghenosu A terorizat ani de-a randul Municipiul Targoviste, a fost arestat in Franta, iar faptele de care este acuzat au facut incojurul Romaniei. Vorbim de unul dintre cei mai de temur interlopi din tara, Florin Parjol, zis Ghenosu, aflat, in prezent, in arestul Penitenciarului Rahova. Florin Parjol este un om extrem de violent, asa cum faptele sale o arata, dar si un interlop care a stiut sa faca bani din prostitutie si clonare de carduri. A fost arestat in Franta pentru trafic de persoane, iar in 2007 a fost adus in tara. Ghenosu se afla acum in arestul penitenciarului Rahova, intr-un dosar de fraude informatice si santaj. Alexandru Dumitru, zis Bozac, a fost omorat intr-un bar cu 11 lovituri de cutit si sabii de catre cinci indivizi cu cagule. In ultima ancheta instrumentata de politisti, discutiile dintre Ghenosu si locotenentii sai arata felul in care acestia actionau. Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, Ghenosu ameninta ca, dupa ce va iesi din puscarie, se va cutremura lumea. Florin Nicolae Ghinea, zis Ghenosu, coordona din penitenciar activitatea gruparii pe care o conducea, prin intermediul locotenentilor sai, liderul fiind constant inform... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro