VIDEO Gest istoric: Satul lui Dodon voteaza astazi Unirea cu Romania

VIDEO Gest istoric: Satul lui Dodon voteaza astazi Unirea cu Romania

In acest timp in Romania, la Iasi(unde au fost primiti de primarul orasului, cel care si-a asumat sa devina nu doar un primar al Iasi-ului ci unul care sa ii reprezinte pe toti moldovenii, de pe ambele maluri de Prut) si apoi in inima Romaniei, in Bistrita-Nasaud, toti primarii care au votat deja Unirea cu Romania au format o Adunare a localitatilor ce sustin Unirea cu Romania.

acum 31 luni (10 Mar 2018)

>

Satul Sadova a decis asa cum alte peste 100 de localitati din Republica Moldova au decis pana la acest moment: UNIREA CU ROMANIA este singura sansa.

Votul a fost dat astazi, 10 martie 2018, de catre reprezentantii legali ai comunei, consilieri locali si primarul localitatii, dupa ce fiecare cetatean a fost consultat pe aceasta tema. Declaratia de Unire a fost aprobata si semnata si de membri ai familiei Dodon, o parte din acestia implicandu-se in strangerea de semnaturi.

In acest timp in Romania, la Iasi(unde au fost primiti de primarul orasului, cel care si-a asumat sa devina nu doar un primar al Iasi-ului ci unul care sa ii reprezinte pe toti moldovenii, de pe ambele maluri de Prut) si apoi in inima Romaniei, in Bistrita-Nasaud, toti primarii care au votat deja Unirea cu Romania au format o Adunare a localitatilor ce sustin Unirea cu Romania. Scopul comun si unic declarat este ca impreuna sa faca toate demersurile legale pentru ca Declaratiile sa se transforme din unele politice in fapte concrete pana la sfarsitul anului 2018. Primarul din Iasi, Mihai Chirica, si primarul din Parcova, Marcel Snegur, au primit mandat pentru a duce la indeplinire deciziile. La eveniment au participat primari din toate raioanele Republicii Moldova si din toate partidele din Republica Moldova. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro