VIDEO Germania. Vicecancelarul Sigmar Gabriel le-a aratat degetul mijlociu unor activisti de extrema-dreapta

VIDEO Germania. Vicecancelarul Sigmar Gabriel le-a aratat degetul mijlociu unor activisti de extrema-dreapta

Sigmar Gabriel, care profita de orice ocazie pentru a se distanta de ideile tatalui sau, a fost anul trecut tinta unui adevarat torent de amenintari - e-mailuri si apeluri telefonice - dupa ce i-a catalogat drept "haita" pe manifestanti veniti sa perturbe sosirea refugiatilor intr-un centru din Heidenau, in Saxonia (est).

acum 35 luni (17 Aug 2016)

Un militant l-a numit pe Sigmar Gabriel, care detine si portofoliul Economiei, drept "tradator al poporului!". Zambind obosit, Gabriel s-a intors spre activisti, a schitat un gest de dezabrobare, iar apoi le-a aratat degetul mijlociu si s-a intors cu spatele, dupa cum reiese dintr-o inregistrare video postata pe Facebook, pe conturi neonaziste, iar apoi antifasciste, si a carei autenticitate a fost confirmata de oficiali social-democrati pentru agentia DPA.

"Inca un derapaj al lui Gabriel", a reactionat miercuri pe Facebook copresedinta partidului populist de dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) Frauke Petry, denuntand un "comportament pueril" si "nedemn" pentru un vicecancelar. Sigmar Gabriel, care profita de orice ocazie pentru a se distanta de ideile tatalui sau, a fost anul trecut tinta unui adevarat torent de amenintari - e-mailuri si apeluri telefonice - dupa ce i-a catalogat drept "haita" pe manifestanti veniti sa perturbe sosirea refugiatilor intr-un centru din Heidenau, in Saxonia (est). Partidul Social-Democrat (SPD), formatiunea sa, este afectata de o scadere in sondaje odata cu apropierea alegerilor regionale in Mecklenburg-Pomerania de Vest (nord-est, pe 4 septembrie) si la Berlin (18 septembrie), in parte legata de ascensiunea AfD. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro