VIDEO George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie: "Ii asteptam pe independenti la festCO"

VIDEO George Mihaita, directorul Teatrului de Comedie:

(90 min) trupa iELE spectacol de improvizatie 20.30 Parcul Lumea Copiilor, Cortul Tandarica BACKSTAGE BOYS spectacol de improvizatie VINERI 27 MAI 18.30 TNB, Sala Mica AFTER HOURS (1h) IN scenariu si regie Radu Iacoban producator Teatrul National Bucuresti 19.00 Teatrul de Comedie, Sala Studio TOTI PRIVESC INAINTE (45 min) de Mihai Ignat producator Trupa AS - Marele Premiu la Festivalul de Teatru pentru Liceeni "Jos Palaria", 2015 20.00 Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan GAITELE (2h 45 min) IN de Alexandru Kiritescu, regia Laurian Oniga producator Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici" Arad 20.00 Parcul Lumea Copiilor, Cortul Tandarica BUCURESTI NON-STOP, regia Dan Chisu Cinemateca festCO & Caravana Filmului Romanesc 20.30 Parc Al.

acum 48 luni (26 May 2016)

Intre 21-29 mai, la Bucuresti se intampla cel mai important festival teatral dedicat comediei, FestCo.

Directorul Teatrului de Comedie, actorul George Mihaita, a fost invitat, miercuri, in studioul Adevarul Live, de la ora 13.00, pentru a discuta despre rolul si locul comediei in zona teatrala romaneasca. Noi, de exemplu, la Comedie avem posturile blocate", a mai spus directorul Teatrului de Comedie.

Ca in fiecare an, in cadrul festCO pot fi vizionate cele mai bune productii de comedie romaneasca din tara, alaturi de lansari de carte si o serie de dialoguri festCO cu unii dintre cei mai importanti regizori romani ai momentului: Andrei Serban, Horatiu Malaele, Alexandru Darie.

Andrei Serban a deschis dialogurile

Regizorul Andrei Serban a deschis, marti seara, dialogurile festCO, avandu-l alaturi pe amfitrionul George Mihaita.

"Nu cred ca exista in teatru vreo diferenta intre un actor comic si tragic, atat timp cat ce exprima fiecare face parte din efortul de a intelege, de a experimenta viata altfel.

" In comedie, ca si in tragedie, tema e aceeasi: umanitatea.

Gala Comediei, duminica

Festivalul Comediei Romanesti - festCO a fost infiintat in 2003 la initiativa directorului Teatrului de Comedie, actorul George Mihaita.

PROGRAM festCO 2016

JOI 26 MAI

18.00 Teatrul de Comedie, Sala Studio

MARO (1h 30 min) IN

de Csaba Szekely, regia Andi Gherghe

producator Yorick Studio, Targu Mures

18.30 Atelier Horatiu

dialoguri festCO

RATACIRI

cu Horatiu Malaele si George Mihaita

20.00 Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan

APOLODOR (1h 15 min) IN

dupa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro