VIDEO. Gabriela Firea vrea ca Primaria Capitalei sa cumpere ELCEN. Proiectul a fost aprobat vineri in Consiliul General

Pe de alta parte, consiliera USR Roxana Wring a criticat acest demers pe pagina ei de Facebook, explicand ca proiectul de hotarare a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General "fara consultare publica, fara analiza economica, fara plan de afaceri, doar o expunere de motive plina de generalitati si banalitati".

acum 82 luni (30 Jun 2017)

UPDATE 12,30: Ideea de a cumpara ELCEN "nu este noaptea ca hotii, nici dimineata ca desteptii.

In sedinta extraordinara a CGMB de vineri dimineata, pe ordinea de zi suplimentara se afla un proiect de hotarare pentru achizitionarea de catre Municipiul Bucuresti a pachetului de actiuni ELCEN.

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat la inceputul sedintei ca este vorba despre o suma de aproape 155 milioane de euro.

Pe de alta parte, consiliera USR Roxana Wring a criticat acest demers pe pagina ei de Facebook, explicand ca proiectul de hotarare a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General "fara consultare publica, fara analiza economica, fara plan de afaceri, doar o expunere de motive plina de generalitati si banalitati". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro