VIDEO Furtuna cu scantei la Cluj. Copaci cazuti, strazi si alei blocate, acoperis deteriorat partial

VIDEO Furtuna cu scantei la Cluj. Copaci cazuti, strazi si alei blocate, acoperis deteriorat partial

Interventia pompierilor militari a fost sprijinita de echiaje ale Politei Locale si Serviciului Spatii Verzi ale Primariei Municipiului Cluj-Napoca, precum si o echipa de interventie a Companiei de Transport Public Cluj-Napoca pentru gestionarea cablurilor de transport a energiei electrice cazute (n. - nu va panicati, indemnati persoanele din apropiere pentru pastrarea calmului, - apelati numarul de urgenta 112 doar pentru semnalarea situatiilor iminente de pericol Mai puteti citi: VIDEO Imagini demne de apocalipsa la Cluj.

acum 64 luni (25 Jul 2017)

Pompierii clujeni spun ca 15 locuri au fost afectate in judetul Cluj ca urmare a fenomenelor meteo extreme si ca s-a intervenit cu sase echipaje din trei subunitati ale ISU Cluj. In municipiul Cluj-Napoca a fost necesara interventia pompierilor militari pentru eliberarea cailor de acces si autovehiculelor blocate de arborii cazuti pe strazile Detunata, Alverna, Cantonului, Elicei, Ostasilor, Eremia Grigorescu, Calea Someseni, Capsunilor, Octavian Petrovici si Plopilor.

Un acoperis al unei cladiri din Piata Unirii a fost deteriorat in proportie de 30%, ca urmare a vantului puternic. Interventia pompierilor militari a fost sprijinita de echiaje ale Politei Locale si Serviciului Spatii Verzi ale Primariei Municipiului Cluj-Napoca, precum si o echipa de interventie a Companiei de Transport Public Cluj-Napoca pentru gestionarea cablurilor de transport a energiei electrice cazute (n.

Dumul la iesire din Cluj, spre Oradea FOTO: Salajan Sebastian/Info Trafic/Facebook

Potrivit acestuia, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detasamentului Huedin a intervenit pentru inlaturarea unui copac cazut pe drumului dintre localitatile Calatele si Dealu Negru, iar Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Margau si Gilau au eliberat acele drumuri judetene blocate. Popa/Facebook

Recomandarile pompierilor pe timp de furtuna

- este necesar ca in prealabil sa se mentina ordinea in spatiile destinate adapostirii;

- nu va apropiati de firele de energeie electrice cazute, stalpi de tensiune, paratraznete sau alte elemente ale retelelor de transmitere a energeiei electrice;

- nu va panicati, indemnati persoanele din apropiere pentru pastrarea calmului,

- apelati numarul de urgenta 112 doar pentru semnalarea situatiilor iminente de pericol

Mai puteti citi:

VIDE... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro