VIDEO FOTO Peste 100 de "colindatori" la sediul PSD Timis: "Noi in loc sa colindam, iesim iar sa protestam"

VIDEO FOTO Peste 100 de

Aproximativ 100 de persoane, majoritatealor tinerii, s-au adunat luni seara in fata sediului PSD pentru a protesta fata de legile Justitiei si pentru a fi solidari cu protestatarii din alte orase ale tarii. Nu trebuie sa fim tristi ca nu suntem mai multi, important este sa fim constanti.

acum 72 luni (18 Dec 2017)

Aproximativ 100 de persoane, majoritatealor tinerii, s-au adunat luni seara in fata sediului PSD pentru a protesta fata de legile Justitiei si pentru a fi solidari cu protestatarii din alte orase ale tarii.

"Noi in loc sa colindam, iesim sa protestam", "6, vin studentii", sunt doua dintre mesajele afisate de protestatari. Tinerii adunati in fata sediului PSD Timis striga "Iesiti din casa daca va pasa", "PSD, ciuma rosie", "Parlament penal, mars la tribunal", "DNA, sa vina sa va ia" si afiseaza mesajul "toti pentru justitie".

"Disperarea este atat de mare incat si noi ne punem intrebarea, ce sa mai facem? Prin modificarile pe care le aduc la Copdul Penal si codul de procedura penala, este riscul ca aceasta tara sa intre sub imperiul criminalitatii. Insa ce se intampla acum, intr-un fel creeaza noi energii, nu doar in randul tinerilor, ci si in randul nostru, care de 28 de ani ne luptam cu ei. Sperantele nu rebuie sa moara, chiar daca sunt din ce in ce mai palide. Odata cu moartea Regelui Mihai am senzatia ca ceva se misca, o asemenea emotie publica nu vom mai trai. Nu trebuie sa fim tristi ca nu suntem mai multi, important este sa fim constanti.

"Nu stiu daca e o solutie acest protest, avand in vedere ca nu ne vede nimeni, dar trebuie sa facem ceva.

"Am venit in fata sediului PSD, pentru ca aici este cuibul de vipere. Chiar daca ei nu sunt acum in sediu, important este sa ne auda tara", a declarat un alt protestatar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro