VIDEO + FOTO. Mariah Carey si-a primit steaua pe Hollywood Walk of Fame. Cum i-au stricat copiii ei momentul

Mariah Carey, in varstă de 45 de ani, a purtat o rochie neagră strălucitoare, lungă, fără maneci şi cu un decolteu acoperit de un material negru transparent. Mariah Carey a fost căsătorită şi cu producătorul de muzică american şi şeful Sony Music Entertainment pentru mai bine de 15 ani, Tommy Mottola, actualul soţ al artistei mexicane Thalia.

acum 86 luni (6 Aug 2015)

Celebra artistă americană Mariah Carey a primit, miercuri, o stea pe Hollywood Walk of Fame. La festivitate au participat şi gemenii ei, in varstă de patru ani, Monroe şi Moroccan.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Mariah Carey şi gemenii ei in timpul ceremoniei de primire a stelei pe Hollywood Walk of Fame. Cine este noul ei iubit şi ce promite că va face pentru ea

In timpul discursului ei, Mariah Carey le-a dat voie copiilor să spună ceva la microfon. Mariah Carey a fost insoţită de vechiul ei prieten şi colaborator, producătorul Brett Ratner.

Mariah Carey, in varstă de 45 de ani, a purtat o rochie neagră strălucitoare, lungă, fără maneci şi cu un decolteu acoperit de un material negru transparent. Fiul ei, Morrocan, a purtat o cămaşă albă şi pantaloni bej, iar fiica ei, Monroe, a purtat o rochie albă de vară, asortată cu o fundiţă in păr.

Citeşte şi: Mariah Carey va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame. Reacţia artistei

Mariah Carey, in varstă de 45 de ani, a fost căsătorită timp de şase ani cu rapperul şi actorul Nick Cannon, tatăl celor doi copii.

Mariah Carey a fost căsătorită şi cu producătorul de muzică american şi şeful Sony Music Entertainment pentru mai bine de 15 ani, Tommy Mottola, actualul soţ al artistei mexicane Thalia.

Intre albumele muzicale pe care Mariah Carey le-a lansat pană acum se numără "Mariah Carey" (1990), "Emotions" (1991), "Music Box" (1993), "Merry Christmas" (1994), "Daydream" (1995), "Butterfly" (1997), "Rainbow" (1999), "Glitter" (2001), "Charmbracelet" (2002), "The Emancipation of Mimi" (2005), "E=MC²" (2008), "Memoirs of an Imperfect Angel" (2009), "Merry Christmas II You" (2010) şi "Me.

De asemenea, Mariah Carey a avut apariţii in filmele The Bachelor (1999), Glitter (2001), WiseGirls (2002), Death of a Dynasty (2003), State Property 2 (2005), Tennessee (2008), You Don't Me... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro