VIDEO+ FOTO. Imagini SPECTACULOASE de la concertul lui Robbie Williams la Bucuresti

Scena pe care a urcat Robbie Williams a măsurat 57 de metri lungime şi 30 de metri adancime, iar intreaga producţie a fost pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, paza fiind asigurată de 600 de agenţi de securitate. Robbie Williams, in varstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansand o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

acum 97 luni (22 Aug 2015)

Cantăreţul Robbie Williams a postat pe pagina lui de Facebook, dar şi pe site-ul său, un video cu concertul pe care l-a susţinut pe pe 17 iulie, in Piaţa Constituţiei din Bucureşti, potrivit Mediafax.

Peste 60.000 de spectatori au participat la concertul susţinut de Robbie Williams in Piaţa Constituţiei din Bucureşti, care a făcut parte din turneul internaţional "Let Me Entertain You".

Pe pagina de pe reţeaua de socializare Facebook a cantăreţului, a fost publicat, vineri, o inregistrare video, in care sunt prezentate imagini cu fanii din Romania care s-au distrat la concertul său de la Bucureşti. Inregistrarea a devenit rapid virală, fiind distribuită de peste 4.000 de utilizatori şi bucurandu-se de aproximativ 20.000 de aprecieri ("like"-uri).

Sursă: Youtube/ Robbie Williams

Robbie Williams a susţinut, pe 17 iulie, primul său concert in Romania şi, incă de la debutul show-ului - care a fost unul energic şi plin de momente de neuitat -, s-a arătat surprins de numărul mare de spectatori prezenţi, mărturisind că nu se aştepta să fie atat de cunoscut in ţara noastră.

Scena pe care a urcat Robbie Williams a măsurat 57 de metri lungime şi 30 de metri adancime, iar intreaga producţie a fost pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, paza fiind asigurată de 600 de agenţi de securitate. Seria de concerte include cele mai cunoscute şi de succes cantece ale lui Robbie Williams.

Robbie Williams, in varstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansand o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insă, in momentul in care albumul său "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă in peisajul... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro