VIDEO & FOTO. Complexul de schi Masikryong din Coreea de Nord. Un fotograf din Singapore a primit ACCES EXCLUSIV in interior

Complexul de schi Masikryong este situat in varful muntelui Taehwa, are un hotel cu camere in stilul cabanelor din lemn, produse de ingrijre, facilitati de spa si 110 kilometri de partii multinivelate, costul primului stadiu al constructiei fiind estimat la 25,5 milioane de euro.

acum 71 luni (23 Oct 2014)

Fotograful din Singapore Aram Pan, care a vizitat Coreea de Nord pentru a patra oara, s-a intors cu o serie de fotografii din interiorul complexului pe care le-a publicat in Daily Mail Australia. Complexul de schi Masikryong este situat in varful muntelui Taehwa, are un hotel cu camere in stilul cabanelor din lemn, produse de ingrijre, facilitati de spa si 110 kilometri de partii multinivelate, costul primului stadiu al constructiei fiind estimat la 25,5 milioane de euro. Complexul a fost deschis la inceputul anului in speranta ca va aduce 5.000 de turisti zilnic si intre 200.000 si 1 milion de vizitatori anual pana in 2016, scrie Mediafax. "In afara de asta, acolo sunt doar localnicii care lucreaza la diverse imbunatatiri inainte de sezonul de iarna".

video: youtube.com

"Mi s-a permis sa fotografiez o colectie consistenta de imagini din intregul complex. Singurele parti pe care nu am putut sa le fotografiez au fost noul helipad, aflat in prezent in constructie, si cea mai noua extensie a sistemului lor de ridicare a schiurilor, de asemenea in constructie", a explicat fotograful.

La sfarsitul anului trecut, Kim Jong-un a inspectat complexul si a constatat cu "mare satisfactie" ca totul mergea "impecabil", iar agentia de stiri a Coreei de Nord (KCNA) a descris partiile ca fiind "o structura monumentala minunata". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro