VIDEO & FOTO. Angajatii RATB, EXCURSIE pe Arena Nationala. Chiar in ziua lansarii candidaturii lui Ponta. Trafic restrictionat in zona. Simpatizantii PSD, platiti cu 100 de lei ca sa vina la Bucuresti

De ziua lui Circulatie restrictionata sambata in Bucuresti, pentru mitingul electoral al lui Victor Ponta Circulatia rutiera este restrictionata sambata de la ora 11.00, in zona Arenei Nationale, traficul fiind inchis pe trei strazi si un bulevard pana in jurul orei 20.00, pe strazile Pierre de Coubertin, Vatra Luminoasa, Maior Coravu si pe bulevardul Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si strada Morarilor.

acum 115 luni (20 Sep 2014)

UPDATE 13:02 Digi 24: Simpatizantii PSD care au venit la Bucuresti au fost platiti cu 100 de lei pentru a participa la lansarea lui Ponta.

Angajatii RATB au fost invitati, printr-un anunt lipit la autobaza Obregia, sa participe la o "excursie pentru vizitarea" Arenei Nationale, organizata sambata, cand Victor Ponta isi va lansa acolo candidatura pentru Cotroceni, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al RATB, Constantin Tobescu, a declarat ca "RATB nu se implica in astfel de actiuni si nu ia parte la ele. De altfel, cand a fost cautat, vineri, un astfel de afis, nu a mai fost gasit".

La randul sau, liderul de sindicat Mircea Ionescu a subliniat ca "excursia" la National Arena nu este organizata nici de conducerea RATB, si nici de sindicalisti. "A existat un singur afis, lipit la autobaza Obregia, probabil de unii colegi, simpatizanti ai PSD.

Liderul de sindicat a adaugat ca pentru evenimentul electoral care va avea loc pe Arena Nationala "nu s-a cerut autobuze" de la RATB, pentru transportarea unor manifestanti.

CITESTE SI: Ponta isi lanseaza sambata candidatura la Presedintie pe Arena Nationala. De ziua lui

Circulatie restrictionata sambata in Bucuresti, pentru mitingul electoral al lui Victor Ponta

Circulatia rutiera este restrictionata sambata de la ora 11.00, in zona Arenei Nationale, traficul fiind inchis pe trei strazi si un bulevard pana in jurul orei 20.00, pe strazile Pierre de Coubertin, Vatra Luminoasa, Maior Coravu si pe bulevardul Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si strada Morarilor. Pana la ora 20.00 vor fi interzise opririle si stationarile pe urmatoarele tronsoane: str. Mihai Bravu si rond intrarea stadion Pierre de Coubertin); Industriilor, (intre Calea Dudesti-Pantelimon si Drumul intre Tarlale); Garii Catelu (intre Calea Dudesti-Pantelimon si Sos. Unirii (intre Piata Alba Iulia si bd. Ozana si intr. Basarabia (intre Piata Hurmuzachi si bd. Unirii si Camera de Comert).

Lansare a ca... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro