VIDEO Fost deputat UNPR acuzat ca a bagat in spital un om de afaceri dupa o disputa pe teme politice. Bataia, suprinsa de o camera video de supraveghere

VIDEO Fost deputat UNPR acuzat ca a bagat in spital un om de afaceri dupa o disputa pe teme politice. Bataia, suprinsa de o camera video de supraveghere

Un om de afaceri din localitatea maramureseana Borsa a raportat la Politie ca a fost batut de fostul deputat UNPR Nutu Fonta, pe 10 aprilie 2018, la o petrecere care a avut loc intr-un cartier al orasului. "La data de 10 aprilie, in jurul orei 20.00 un barbat de 60 de ani din Borsa a sesizat politia prin 112 ca in timp ce se afla la o petrecere privata la un imobil de pe strada Libertatii, a fost lovit de un barbat de 54 de ani.

acum 38 luni (12 Apr 2018)

Un om de afaceri din localitatea maramureseana Borsa a raportat la Politie ca a fost batut de fostul deputat UNPR Nutu Fonta, pe 10 aprilie 2018, la o petrecere care a avut loc intr-un cartier al orasului.

Incidentul ar fi fost cauzat de o disputa intre cei doi pe teme politice. Fostul deputat s-a enervat si l-a lovit cu pumnul in fata de omul de afaceri. Potrivit unor martori, omul de afaceri i-a cerut fostului deputat sa-si ceara scuze, insa acesta a refuzat si a plecat de la petrecere. De asemenea, el s-a prezentat la spital pentru ingrijiri medicale.

"Eram la o petrecere privata unde era si domnul fost deputat, Nutu Fonta. Atunci am sunat la 112 si am anuntat politia", a spus omul de afaceri, citat de vasiledale.ro. El s-a lovit la coaste si la cap, motiv pentru care s-a prezentat la spitalul din localitate.

O camera video de supraveghere amplasata in vecinatate suprinde incidentul reclamat intre minutele 4.20 - 4.50. "La data de 10 aprilie, in jurul orei 20.00 un barbat de 60 de ani din Borsa a sesizat politia prin 112 ca in timp ce se afla la o petrecere privata la un imobil de pe strada Libertatii, a fost lovit de un barbat de 54 de ani. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente", a precizat Florina Metes, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

Nutu Fonta a fost deputat intre 2012 si 2016, din partea PPDD, dupa care a trecut la UNPR, fiind un apropiat al fostului ministru de interne, Gabriel Oprea.

Barbatul lovit este tatal unui tanar salvamontist care, in urma cu doar cateva luni, a initiat la Borsa o campanie impotriva violentei, dupa ce, la randul lui a fost victima unei agresiuni petrecute intr-un bar din Borsa. Si in cazul acesta, desi este vorba despre tatal meu, se vede clar faptul ca violenta nu tine cont de statutul social al celu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro