VIDEO Fiul unui pacient, batut de paznic pentru ca a vrut sa-si viziteze tatal in afara orelor de program. "Paznicul i-a salvat viata bolnavului"

VIDEO Fiul unui pacient, batut de paznic pentru ca a vrut sa-si viziteze tatal in afara orelor de program.

Un vizitator batut in holul spitalului din Campina de catre paznic Intrebat fiind de ce in spital, la ora la care tanarul agresat a vrut sa ajunga la tatal lui in salon, mai erau si alti apartinatori, managerul Spitalului Campina a precizat: "Spitalul nu este arest preventiv.

acum 71 luni (23 Mar 2018)

Scenele incredibile au avut loc pe holul Spitalului Municipal din Campina. Tanarul venise sa-i aduca o pizza tatalui sau care se afla internat de cateva zile la sectia de chirurgie. Greseala acestuia a fost ca a insistat sa urce la etaj in afara programului de vizita.

Paznicul a refuzat accesul, insa la insistentele apartinatorului a devenit nervos si agresiv verbal si vizic. Bolnavul tocmai ce fusese operat, iar fiul sau venise sa-i aduca de mancare o pizza, ceea ce ar fi putut produce complicatii postoperatorii. Din punct de vedere al spitalului, paznicul si-a facut treaba corect. A interzis unui apartinator sa intre in spital in afara orelor de program, in conditiile in care accesul vizitatorilor este restrictionat in aceasta perioada din cauza gripei. Daca paznicul si-a depasit atributiile de serviciu si a avut un comportament agresiv, asta nu mai tine de noi, este treaba organelor de control", a declarat dr.

Un vizitator batut in holul spitalului din Campina de catre paznic

Intrebat fiind de ce in spital, la ora la care tanarul agresat a vrut sa ajunga la tatal lui in salon, mai erau si alti apartinatori, managerul Spitalului Campina a precizat: "Spitalul nu este arest preventiv. Nu contest ca sunt si persoane care reusesc sa scape de vigilenta paznicilor. Si acest tanar a reusit sa treaca de paznicul de la poarta. Exisat un afis atat la poarta cat si la intrarea din spital in care scrie clar care este programul de vizita.

Acesta a adaugat ca nu spitalul poate sa decida o sanctiune pe linie administrativa in cazul paznicului, atata vreme cat acesta este angajat al unei firme de paza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro