VIDEO Fiul patronului BGS, printre angajatii companiei care au batut fani ai Nationalei la meciul cu Ungaria

VIDEO Fiul patronului BGS, printre angajatii companiei care au batut fani ai Nationalei la meciul cu Ungaria

Pe de alta parte, oficialii BGS s-au distantat de incidentele de la Arena Nationala si au specificat ca toate aceste evenimente au fost provocate exclusiv de suporteri.

acum 110 luni (13 Oct 2014)

Pachetul majoritar de actiuni al firmei BGS e detinut de Bogdan Oprea. Fiul acestuia, Andrei Oprea (21 de ani), s-a numarat printre agentii care i-au batut pe fanii nationalei la meciul Romania - Ungaria de pe Arena Nationala. "Andrei Oprea a fost prezent pe stadion in calitate de angajat al firmei BGS", a precizat Antoniu Ungureanu, purtator de cuvant al firmei de paza. Problema e ca baiatul patronului era imbracat in civil, dar avea in dotare spray lacrimogen si manusi cu intarituri, fara sa poarte echipament special cu insemnele firmei de paza.

Pe de alta parte, oficialii BGS s-au distantat de incidentele de la Arena Nationala si au specificat ca toate aceste evenimente au fost provocate exclusiv de suporteri. In acest sens, BGS a dat publicitatii un filmulet din care reiese ca actele huliganice ale fanilor nationalei i-au fortat pe agentii firmei de paza sa reactioneze. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro