VIDEO Filmul "scandalului" din Primaria Capitalei. Ce spune oengistul agresat de Politia Locala

VIDEO Filmul

Dar inainte de a vedea filmul, trebuie sa subliniez faptul ca in cele 60 de minute cat timp am fost impiedicati sa intram la sedinta publica, pe ordinea de zi au fost introduse 23 (!!!) de noi proiecte de hotarari.

acum 69 luni (13 Jun 2017)

>

Pe data 8 iunie 2017, mai multi cetateni au venit pe la ora 11.30 in fata Primariei Capitalei pentru a participa la sedinta publica a Consiliului General. Probabil va amintiti de episodul din septembrie 2016 cand am incercat sa intru in sala de sedinte.

Atunci am depus plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), considerand ca este o fapta de discriminare. Insa membrii CNCD au avut alta opinie: fapta primarului Firea de a interzice accesul cetatenilor la sedintele publice reprezinta un abuz.

Pe 8 iunie am incercat din nou sa intru din nou sa ajung la sedinta publica. Pe ordinea de zi era un proiect despre rastelele pentru biciclete care nu a fost supus dezbaterii publice. Deoarece proiectul avea doar vreo 10 randuri si nu crea obligatii pentru administratie, am vrut sa solicit mici modificari, care sa asigure conditii minime de calitate pentru lucrarile realizate.

Am depus o cerere de participare si una de luare de cuvant, cu 7, respectiv 3 zile inainte de sedinta.

Dar inainte de a vedea filmul, trebuie sa subliniez faptul ca in cele 60 de minute cat timp am fost impiedicati sa intram la sedinta publica, pe ordinea de zi au fost introduse 23 (!!!) de noi proiecte de hotarari. Daca pe tine nu te deranjeaza, sa stii ca exista cetateni care sunt interesati de modul in care sunt cheltuiti banii publici.

Probabil va intrebati de soarta celor 3 politisti ajunsi la spital, nu? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro