VIDEO Filme spectaculoase in cursa Oscar 2015 pentru efecte vizuale: de la "Hobbitul" la "Interstellar"

VIDEO Filme spectaculoase in cursa Oscar 2015 pentru efecte vizuale: de la

Comitetul executiv al Academiei Americane de Film a anuntat propunerile la premiul Oscar pentru efecte vizuale, membrii fiind invitati la o vizionare a unui extract de zece minute din fiecare film de pe lista. "Tranformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea" In filmul SF de actiune "Guardians of the Galxy/ Gardienii galaxiei", Peter Quill formeaza o alianta incomoda cu un grup de paria spatiali care vor deveni, cu sau fara voia lor, aparatorii universului odata cu descoperirea unui glob cu puteri misterioase care devine obiectul de interes al unui raufacator cu puteri inimaginabile, Ronan Quill incearca sa dejoace planurile lui Ronan, astfel ca va forma o echipa cu invincibilul Drax, mortala Gamora, umanoidul cu forma de copac Groot si ratonul Rocket. "X-men: Days of the Future Past/ X-men: Viitorul este trecut" Filmul cu supereroi "X-Men: Days of Future Past/X-Men: Viitorul este trecut", bazat pe personajele Marvel si o poveste realizata in 1981 de Chris Claremont si John Byrne, este regizat de Bryan Singer si distribuit de 20th Century Fox.

acum 60 luni (7 Dec 2014)

Comitetul executiv al Academiei Americane de Film a anuntat propunerile la premiul Oscar pentru efecte vizuale, membrii fiind invitati la o vizionare a unui extract de zece minute din fiecare film de pe lista. Alaturi de Vaduva Neagra (Scarlett Johansson), eroul incearca sa dezlege itele pana cand nu este prea tarziu, iar asta il va arunca impotriva unui redutabil si in acelasi timp familiar adversar, Razboinicul iernii, noteaza cinemagia.ro. Acest video realizat de publicatia "Wired" prezinta animatia computerizata realizata de Industrial Light & Magic's 3-D pentru avionul Hellicarrier, nava-semnatura a organizatiei fictionale S.H.I.E.L.D.

"Dawn of the Planet of the Apes/ Planeta maimutelor: Revolutie" O populatie aflata in dezvoltare, maimutele evoluate genetic conduse de Caesar (Andy Serkis), sunt amenintate de un grup de oameni supravietuitori ai devastatorului virus ce a facut ravagii in urma cu zece ani. Reusesc sa incheie temporar pace, insa aceasta se dovedeste fragila caci ambele parti se afla pe picior de razboi, un razboi ce va hotari care va fi specia dominanta de pe Pamant, noteaza cinemagia.ro. In acest interviu, responsabilul pentru efecte vizuale, Erik Winquest de la organizatia Weta Digital ofera detalii despre maniera in care maimutele digitale din franciza "Maimutelor" au evoluat de la pelicula "Rise of the Planet of the Apes/ Planeta maimutelor: Invazia".

"Godzilla 3D" Cel mai cunoscut monstru din lume se intoarce in filmul de actiune "Godzilla 3D", o productie Warner Bros. Distributia este alcatuita din Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass"), actorul nominalizat la Oscar Ken Watanabe ("Ultimul Samurai", "Inceputul"), Elizabeth Olsen ("Martha Marcy May Marlene"), laureata premiului Oscar Juliette Binoche ("Pacientul englez", "Cosmopolis"), actrita nominalizata la Oscar Sally Hawkins ("Blue Jasmine"), actorul nominalizat la Oscar David Strathairn ("Noapte buna si noroc!", "Mostenirea Bourne") si Bryan Cranston ("Argo",... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro