VIDEO Filmare rara cu "Sfintii" pe malul Begai, in Timisoara anului 1969

VIDEO Filmare rara cu

"Culegatorul de nuci" este piesa centrala a operei rock "Omul 36/80" (36 de ore din viata unui om in 80 de minute de muzica), conceputa si realizata de Sfintii in toamna-iarna anului 1968.

acum 54 luni (25 Apr 2015)

Videoclipul piesei "Culegatorul de melci" a fost filmat de Televiziunea Romana, pe malul Begai, in spatele Catedralei din Timisoara. Printre membri formatiei ii regasim pe Nicu Covaci, Claudiu Rotaru, la chitara, Moni Bordeianu, voce, Doril Vintila Zaharia, la tobe, si pe Bela Kamocsa, la chitara bas. "Culegatorul de nuci" este piesa centrala a operei rock "Omul 36/80" (36 de ore din viata unui om in 80 de minute de muzica), conceputa si realizata de Sfintii in toamna-iarna anului 1968. Victor Carcu si Victor Suvagau se intreceau care mai de care sa faca texte incarcate de metafore si de simboluri", spune Nicu Covaci in cartea autobiografica "Phoenix, insa eu...".

Cititi si:

INTERVIU Florin "Moni" Bordeianu, primul solist vocal de la Phoenix: "Ion Iliescu ne-a cerut sa renuntam la numele Sfintii si sa cantam in romaneste" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro