VIDEO Femeie retinuta intr-un complex comercial dupa ce a lovit politistii sesizati ca aceasta si-ar fi agresat copilul

Vineri, in jurul orei 20.00, prin apel la 112, o angajata a unei societati dintr-un complex comercial din Sectorul 2 a sesizat ca o femeie isi agreseaza copilul minor si ca la momentul in care i-a atras atentia a avut un comportament violent si fata de ea.

acum 54 luni (27 Jan 2018)

Vineri, in jurul orei 20.00, prin apel la 112, o angajata a unei societati dintr-un complex comercial din Sectorul 2 a sesizat ca o femeie isi agreseaza copilul minor si ca la momentul in care i-a atras atentia a avut un comportament violent si fata de ea. La momentul in care s-au apropiat de persoana reclamata, aceasta fiind insotita de mai multi cunoscuti, aceasta a refuzat sa se legitimeze, a incercat sa plece, iar cand politistii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul in fata pe unul dintre ei. Copilul a fost preluat de prietenii femeii si ulterior, in scurt timp, de bunici", precizeaza Politia.

Conform sursei citate, dupa audieri, Parchetul de pe langa Judecatoria sector 2 a dispus retinerea persoanei in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

Pe Facebook a fost postat si un filmulet de catre o persoana care a asistant la incident, cu urmatorul comentariu: "Abuzurile Politiei Romane!!! copilul de frica a urinat si striga o bate pe mami au lovit-o .... ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro