VIDEO Femeia filmata in timp ce fura o plasa cu medicamente dintr-un magazin din Alba Iulia, identificata de politie

VIDEO Femeia filmata in timp ce fura o plasa cu medicamente dintr-un magazin din Alba Iulia, identificata de politie

Potrivit IPJ Alba, in 23 decembrie, politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Alba Iulia au identificat o femeie de 27 de ani, din comuna Galda de Jos, judetul Alba, ca persoana banuita de comiterea unui furt, fapta in legatura cu care politia a fost sesizata la data de 22 decembrie.

acum 71 luni (27 Dec 2017)

Potrivit IPJ Alba, in 23 decembrie, politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Alba Iulia au identificat o femeie de 27 de ani, din comuna Galda de Jos, judetul Alba, ca persoana banuita de comiterea unui furt, fapta in legatura cu care politia a fost sesizata la data de 22 decembrie. Intregul prejudiciu a fost recuperat si restituit persoanei pagubite, iar pe numele femeii a fost intocmit dosar penal in care este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de furt. Imediat dupa furt, un tanar din Alba Iulia a postat imaginile pe contul sau de socializare, in speranta ca o va convinge pe femeie sa returneze plasele, fiind vorba despre medicamentele unei persoane bolnave de diabet, absolut necesare acesteia. De asemenea, in plasa era si cardul de sanatate si aparatura pentru testarea glicemiei.

"O rog pe doamna din imagini sa returneze plasa cu toate obiectele din aceasta la adresa de pe cardul de sanatate din aceeasi plasa. Este vorba de medicamente absolut nesare pentru supravietuirea unei persoane cu diabet, aparatura si consumabile pentru testarea glicemiei. Va multumesc", a postat tanarul pe contul sau de pe o retea de socializare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro