VIDEO Faza zilei in Liga I: Gigi Becali a fost umilit de un jucator al echipei sale. Ce i-a facut Budescu

VIDEO Faza zilei in Liga I: Gigi Becali a fost umilit de un jucator al echipei sale. Ce i-a facut Budescu

Budescu: "Nu m-a afectat ce a spus Becali" La finalul victoriei cu Juventus Bucuresti, Constantin Budescu a comentat golul sau din corner si faptul ca a incalcat ordinul primit de la patron.

acum 72 luni (4 Dec 2017)

Gigi Becali s-a autoproclamat expert in fotbal, insa ceea ce s-a intamplat, duminica, in confruntarea FCSB - Juventus Bucuresti a aratat, inca o data, ca patronul ros-albastrilor intelege prea putin sportul-rege.

Latifundiarul din Pipera anuntase, dupa infrangerea echipei sale cu Astra (0-2), ca Budescu nu mai are voie sa bata cornerele la FCSB, deoarece si-a facut un obicei din a incerca sa inscrie direct de la coltul terenului. La una din ultimele faze ale meciului cu Juventus Bucuresti, Budescu a inscris direct din corner, stabilind scorul final: 4-0 (Tanase 54, 78, Coman 80, Budescu 90+1).

VEZI GOLURILE MECIULUI FCSB - JUVENTUS

Dupa victoria ros-albastrilor si infrangerea suferita de Astra, la Iasi, scor 0-1, clasamentul din zona play-off arata asa:

1. Astra 31p

Luni, se vor disputa ultimele partide din cadrul etapei cu numarul 20: ACS Poli - Gaz Metan (18.00) si Sepsi - Dinamo (20.45).

Budescu: "Nu m-a afectat ce a spus Becali"

La finalul victoriei cu Juventus Bucuresti, Constantin Budescu a comentat golul sau din corner si faptul ca a incalcat ordinul primit de la patron.

"Am facut fazele fixe la antrenament, le-am executat eu si Man. Nu bat doar eu fazele fixe la FCSB. Gigi Becali, probabil, a zis la cald ca nu mai am voie sa bat cornernele. Asta sunt, nu o sa faca mama altul, nu o sa ma schimb acum", a afirmat internationalul ros-albastrilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro