VIDEO Fata lui Cornel Palade, pe scena X Factor fara stirea actorului: "As fi fost tensionata daca as fi stiut ca este in sala, o sa vada la televizor"

VIDEO Fata lui Cornel Palade, pe scena X Factor fara stirea actorului:

Ca si alti artisti ai caror parinti au dovedit in lumea artistica, Ada simte nevoia sa reuseasca datorita calitatilor sale si nu ca urmare a numelui pe care il poarta: "Am asteptari mari de la mine, asa cum lumea il cunoaste pe tata si stie ce fel de om este, as vrea sa ma cunoasca si pe mine."

acum 79 luni (30 Sep 2017)

Ada Palade (28 de ani) este actrita si cantareata. Desi este obisnuita cu scena, Ada marturiseste ca ar fi fost foarte emotionata daca tatal ei ar fi venit sa o sustina, asa ca a decis sa nu-i spuna ca s-a inscris la auditii. Tocmai de aceea, Ada Palade, care a venit la concurs insotita de mama ei, i-a spus actorului ca pleaca la cumparaturi: "Nu stie ca am venit la X Factor, o sa vada la televizor. L-am lasat acasa pentru ca avem o legatura foarte puternica noi doi, as fi fost tensionata daca as fi stiut ca este in sala", a povestit concurenta in fata celor patru membri ai juriului X Factor. Ca si alti artisti ai caror parinti au dovedit in lumea artistica, Ada simte nevoia sa reuseasca datorita calitatilor sale si nu ca urmare a numelui pe care il poarta: "Am asteptari mari de la mine, asa cum lumea il cunoaste pe tata si stie ce fel de om este, as vrea sa ma cunoasca si pe mine." De asemenea, admirator al "cuplului" Tociu-Palade, Stefan Banica Jr a vrut sa stie daca prietenul tatalui sau a incurajat-o pe Ada sa urmeze o cariera in muzica. De aceeasi parere a fost si Horia Brenciu, argumentand ca "nu degeaba Cornel Palade si-a tinut fiica ascunsa atat de mult". Singurul care a votat impotriva a fost Carla's Dreams: "Din pacate din partea mea ai un ", a fost raspunsul cantaretului, iar Ada Palade va merge in etapa urmatoare cu trei de "Da". Nu acelasi succes l-a avut si pe scena de la Vocea Romaniei, cand fiica lui Cornel Palade si-a incercat norocul in sezonul trecut. Ada a interpretat piesa "Piece of My Heart", de la Janis Joplin, dar nu a reusit sa intoarca niciun scaun. Tatal ei, Cornel Palade se afla, de aceasta data, alaturi de fiica sa, in culisele emisiunii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro