VIDEO Fantana de vin unde se bea gratis 24 de ore pe zi: "Nu este un loc pentru betivi"

VIDEO Fantana de vin unde se bea gratis 24 de ore pe zi:

In Italia a fost deschisa, de curand, fantana de vin care sta la dispozitia turistilor si pelerinilor ce calatoresc de-a lungul Drumului Apostolului Toma (Cammino di San Tommaso) si care simt nevoia sa se racoreasca.

acum 90 luni (16 Oct 2016)

In Italia a fost deschisa, de curand, fantana de vin care sta la dispozitia turistilor si pelerinilor ce calatoresc de-a lungul Drumului Apostolului Toma (Cammino di San Tommaso) si care simt nevoia sa se racoreasca. Fantana este deschisa 24 de ore, timp de sapte zile pe saptamana, fiind situata in Caldari di Ortona, o comuna din regiunea Abruzzo, intre Roma si Ortona.

Proiectul a fost pus la punct de Dora Sarchese si Nicola D'Auria, proprietarii unei crame, din dorinta de a promova traseul de pelerinaj din regiune.

FOTO "Daily Mail"

Vinul este distribuit printr-un robinet instalat pe un bazin de piatra, in timp ce intreaga fantana este situata in interiorul unui butoi gigant de vin.

FOTO "Daily Mail"

Structura a fost creata de arhitectul local Rocco Valentini, care a folosit materiale reciclabile pentru a-si crea proiectul.

Regiunea Abruzzo este cunoscuta pentru vinurile sale rosii, rezultate din nenumaratele soiuri de struguri ce cresc in pamanturile bogate ale acestei regiuni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro