VIDEO Experienta unica in Japonia: hotelul unde nu poti intra decat daca te descalti la intrare

VIDEO Experienta unica in Japonia: hotelul unde nu poti intra decat daca te descalti la intrare

Hotelurile-capsula din Japonia sunt o experienta interesanta pentru aventurieri dornici de noi provocari si pentru cei ce nu au nevoie de foarte mult spatiu. Baia unui hotel capsula FOTO CNN Traveler Intr-o emisiune numita "Numai in Japonia" (din video de mai jos) si care prezinta doar acele obiective turistice, experiente si lucruri care se gasesc doar pe continentul nipon este descrisa pe larg ce inseamna sa stai o noapte intr-un hotel-capsula, unde mananci, unde te speli si ce faci daca ti se face foame noaptea.

acum 77 luni (19 Sep 2017)

Hotelurile-capsula din Japonia sunt o experienta interesanta pentru aventurieri dornici de noi provocari si pentru cei ce nu au nevoie de foarte mult spatiu.

Un astfel de hotel e Shinjuku Kuyakusho-mae Capsule Hotel din Tokyo. Despre experienta unei nopti intr-un astfel de loc au scris si jurnalistii de la Forbes si CNN.

Baia unui hotel capsula FOTO CNN Traveler

Intr-o emisiune numita "Numai in Japonia" (din video de mai jos) si care prezinta doar acele obiective turistice, experiente si lucruri care se gasesc doar pe continentul nipon este descrisa pe larg ce inseamna sa stai o noapte intr-un hotel-capsula, unde mananci, unde te speli si ce faci daca ti se face foame noaptea.

Avantajul unui astfel de hotel e ca nu e nevoie de rezervare, insa turistul trebuie sa respecte cateva reguli. In primul rand, la intrare, se descalta si isi pune papucii intr-un mic dulapior care se incuie, iar cheia se lasa la receptie. Tot la intrare sunt vestiare unde cei care se cazeaza isi pot pune in siguranta lucrurile si se pot schimba in pijamale.

Hotel capsula din Japonia FOTO gapyear.com

La Shinjuku Kuyakusho-mae Capsule Hotel o camera costa circa 4.500 de yeni, adica in jur de 160 de lei. Acesta din urma e securizat printr-un cod si camere de supraveghere la intrare. Au facut baie - acolo au gasit periute de dinti, lame de ras, sapun si sampon, toate gratuite - , au mancat la restaurantul hotelului si au observat ca locul unde urmau sa doarma are doi metri lungime, unul latime si un metru inaltime.

Hotel capsula din Japonia FOTO gapyear.com

Un alt lucru pe care l-au experimentat e ca daca turistului i se face foame noapte, pe holul fiecarui etaj exista mai multe automate cu bauturi si gustari, fotolii confortabile unde isi pot savura mancarea si televizoare.

Fiecare capsula are TV, Wi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro