VIDEO Exercitiul care combate durerea de genunchi in 30 de secunde

VIDEO Exercitiul care combate durerea de genunchi in 30 de secunde

Numarul persoanelor care se plang de dureri de genunchi s-a inmultit in ultima vreme. Este vorba de un exercitiu pentru a carui executie avem nevoie de doar 30 de secunde.

acum 65 luni (7 Feb 2015)

Numarul persoanelor care se plang de dureri de genunchi s-a inmultit in ultima vreme. Absenta exercitiului fizic scade tonusul muscular, ceea ce duce la o crestere semnificativa a sarcinii pe care articulatie trebuie sa o suporte, pe de o parte. Pe de alta parte, in lipsa miscarii articulatia nu se lubrifiaza si avem acea senzatie de intepenire.

Un nou videoclip creat de Prevention.com prezinta o modalitate rapida si simpla pentru a combate durerile de genunchi. Este vorba de un exercitiu pentru a carui executie avem nevoie de doar 30 de secunde.

Asadar, alege o surpafata cu aderenta buna, stai cu picioarele departate la o distanta putin mai mare decat cea de la nivelul genunchilor, apoi lasa-te pe vine. Din aceasta pozitie, balanseaza-te usor, realizand rotatii de 360 de grade, pentru a elibra tensiune din articulatii si a imbunatati tonusul muscular al gleznelor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro